- 7,674
- 4,120
- 113
Banada kredi kartı verdi 35 k limit ama çekilmiyor, harcamada kullanabilirsiniz
Bize vermedi kralHala şokum 30 icra varken 1 milyondan fazla birikmis borc varken nasıl verdi bu kredi kartı 2k ve 3.5k veresiye limitini lan bana
2 günde geldi kankaDost sen ne zaman kredi kartını teslim aldın yada gelmeden mi kullandı altın dedin sanal mi kuyumcudan mu
evet parlement malbora yok meselaA-101 de her sigara yok diyorlar doğru mu arkadaşlar
Satabileceğim ne var meselaevet parlement malbora yok mesela
Prinç bulgur ay çiçek yağıSatabileceğim ne var mesela
Komik olduğunu mu zannediyorsunPrinç bulgur ay çiçek yağı
Yoo ben gittim aldım ? Marketten ne almayı düşünüyorsun araba mıKomik olduğunu mu zannediyorsun
Yukarıda ne sormuşum git onu oku önceYoo ben gittim aldım ? Marketten ne almayı düşünüyorsun araba mı
Bende anlamadım elemanla görüntülü konuştuk ama hala onaylanmadıGold üye olunca mi veriyor limiti
Hocam sistem kafasına göre veriyor resmen burda çoğu icralık kişilere dağıtmış , ablam sigorta şirketinde yetkili olarak çalışıyor 25 bin limitli kredi kartı var banka ön onaylı 100 veriyor burası 1 k vermedi ablama . Tamamen random veriyor limştGold üye olunca mi veriyor limiti
Dicount oranı nedir ona göre kullan bromBeyler temsilci kart gelmeden sanal kart oluşturup kullanabiliyorsunuz dedi
Kesinlikle öğle icra bile yok kredi puanım düşük gecmisten 1 lira vermedilerHocam sistem kafasına göre veriyor resmen burda çoğu icralık kişilere dağıtmış , ablam sigorta şirketinde yetkili olarak çalışıyor 25 bin limitli kredi kartı var banka ön onaylı 100 veriyor burası 1 k vermedi ablama . Tamamen random veriyor limşt
Kanka allah ne verdiyse dalacam a101den veresiye limitle erzak alacam . Kredi kartı limitinide kumara harcicam
Dicount oranı nedir ona göre kullan brom
Sanal kart nasıl oluşturuluyor göremedim benBeyler temsilci kart gelmeden sanal kart oluşturup kullanabiliyorsunuz dedi
Kullanabildin mi ?Beyler temsilci kart gelmeden sanal kart oluşturup kullanabiliyorsunuz dedi
Bu uygulamalar moneypay örnek battı borçlar kaldı aynı şekil oldubil direk kapattı hadi de bu gruptaydi ama sonradan limit açtı yüksek ödemeyeni sevmeyen uygulamalar yani icralık vs olanlara çıkma olasılığı senden daha yüksek kara listeler alırbenim kredi puanı bile yok hiç kredi almadığımdan verirler mi ki