Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

A-101 Hadi Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
312
63
Benim icram var avukata ödedim ama icra dairesinden kapatmadım henüz.
Maaş bankam bile kredi vermiyorken burası verdi.
Bende aynı icrayı ödedim ama gidip dosyayı kapatmaya üşendim hiç bir banka kredi kredi kartı vermiyordu burası 3.500 veresiye 2.000 kredi kartı verdi bugün ptt den sms geldi kartım teslim edilecek kargo takip numarası diye

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,216
3,685
113
Benim icram var avukata ödedim ama icra dairesinden kapatmadım henüz
Maaş bankam bile kredi vermiyorken burası verdi.
ödediysen sistemde gözüküyor icraya düşüp hemen ödersen fazla etkilenmezsin ama icrayı ödemekte zorluk çıkarırsan üstünden zaman geçerse banka kara listeye alıyor 100 puan bile vermiyor ama anlatanlara bakarsak önüne gelene veriyor

İlker44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
260
63
ödediysen sistemde gözüküyor icraya düşüp hemen ödersen fazla etkilenmezsin ama icrayı ödemekte zorluk çıkarırsan üstünden zaman geçerse banka kara listeye alıyor 100 puan bile vermiyor ama anlatanlara bakarsak önüne gelene veriyor
Valla dost 16k borc vardı avukat masrafı vs dahil 4 taksitte kapadım 2 aydır icra dairesinde açık üşendim şahsen gitmeye.

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,074
113
aklımdaki soru şu ne kadar yıkık dökük olanlara verecek onlar ödemede sorun yaşayacak sonra borcu başkasına satacak gibi his var :D
Yine cok zarar eder borclar varlik yonetim sirketleri satin alir sadece onlarda yuzde 10 oraninda odeme yapar.cok sacma olur yani o da.mafyalara satacagini düsünmek daha mantikli 5 kati talep eder mafyalar😀

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,074
113
Bende aynı icrayı ödedim ama gidip dosyayı kapatmaya üşendim hiç bir banka kredi kredi kartı vermiyordu burası 3.500 veresiye 2.000 kredi kartı verdi bugün ptt den sms geldi kartım teslim edilecek kargo takip numarası diye
Ayni durum ben borclari hic odemedim senden cok kart onaylanmis.bi de temsilci dedi ki kart gelince limit artirim talebi basvurusunda bulunursaniz onaylancaktir dedi.😀şoyle 50.000 lik bir kart iyi olur

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,216
3,685
113
Yine cok zarar eder borclar varlik yonetim sirketleri satin alir sadece onlarda yuzde 10 oraninda odeme yapar.cok sacma olur yani o da.mafyalara satacagini düsünmek daha mantikli 5 kati talep eder mafyalar😀
bende ondan bahsediyorum işte :D

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,365
3,056
113
mantıksız evet ama bunu o zaman neye göre veriyorlar o zaman burada icram var bana çıktı diyenler kolpa o zaman :D onaylı kredim var istesem çekebilirim bankadan ama limit olayı hoşuma gitti onu almak istedim limit dahi vermedi
Benim icralarim var bana çıkmadı bilmiyorum neye göre veriyorlar anlamadım

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,216
3,685
113
Benim icralarim var bana çıkmadı bilmiyorum neye göre veriyorlar anlamadım
yazı tura atıyorlar bana kalsa ben görüntülü konuşmamda durumu belirttim kredi kartı ve kredi alabiliyorum ön onaylı kredim var ama sizin alışveriş limitiniz veresiye hizmeti vermeniz hoşuma gittiği için başvuru yapıyorum dedim işletmem var ve işletmem için ürün tedariği için bu limiti kullanacağım dememe rağmen adam hiç tınlamadı bile hesabı açtım para yatır dedi görüşmeyi sonlandırıyorum dedi :D

cuqqam34567

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
637
312
63
Ayni durum ben borclari hic odemedim senden cok kart onaylanmis.bi de temsilci dedi ki kart gelince limit artirim talebi basvurusunda bulunursaniz onaylancaktir dedi.😀şoyle 50.000 lik bir kart iyi olur
Ben aradım uygulamayı öyle bir talep alamıyoruz dedi 1 hafta bekleyin yükselir dedi anlamadım bi şey

Fthcck

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,298
495
83
Merhaba arkadaşlar,
Belki bilmeyen vardır diye konuyu açıyorum.Zor zamanda yeri geliyor sigara, yemeğe para bulamıyoruz.Çevreden beklemektense bankalara borçlanmak daha sağlıklı.
Migros moneypay gibi.Benim kredi puanım hesaplanmıyor herhangi bir bankadan kredi,nakit avans vs hiçbir şekilde alamıyorum.Uygulamayı indirip hesabınızı doğrulatın hem normal kredi veriyor,hem alışveriş kredisi veriyor bu hafta kredi kartı da gelmiş banka çalışanı sizi görüntülü arayıp onaylıyor hesabınızı tom bank çatısı altında.
Hiç kredi puanım hesaplanmadan 3500 normal limit,5500 alışveriş kredisi ve 2000 liralık kredi kartı çıktı bana sizlerde deneyebilirsiniz.Normalleri sigara alıp, satıp nakit ihtiyacınızı en uygun şekilde giderebilirsiniz.
migros money pay demişin a101 diye başlık atmışsın niye ??

Hephaistos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,938
843
113
Valla dost 16k borc vardı avukat masrafı vs dahil 4 taksitte kapadım 2 aydır icra dairesinde açık üşendim şahsen gitmeye.
Üstad icra dan kapatmanın masrafı ne kadar tutar az çok bilgin var mı 10 k borç vardı benimde bankaya ödedim 7-8 aydır açık öyle dosya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...