- 708
- 356
- 63
Dosyaya bağlı kaç tane olduğuna ama genelde 800 2000 arası bi şeyÜstad icra dan kapatmanın masrafı ne kadar tutar az çok bilgin var mı 10 k borç vardı benimde bankaya ödedim 7-8 aydır açık öyle dosya
Dosyaya bağlı kaç tane olduğuna ama genelde 800 2000 arası bi şeyÜstad icra dan kapatmanın masrafı ne kadar tutar az çok bilgin var mı 10 k borç vardı benimde bankaya ödedim 7-8 aydır açık öyle dosya
bide icralıklara veriyorlarBu işin sonu nereye varacak çok merak ediyorum önüne gelene 30-50 sallıyorlar bakalm elbet bir ali cengiz oyunu çıkar
Vicdanlı bir firma.biz kimseye vermeyene verelim gibi bir politika izliyor .Eger tahsilat birimleri silahlı degilse Batarlar yuzde 99.bide icralıklara veriyorlar
bence de var altında bir şey
Benim bir arkadaşım var adamın maaşı dahil şuan icralık kesiliyor aydan aya ona da vermişler 30kbide icralıklara veriyorlar
bence de var altında bir şey
Batmazlar merak etme elbet onlarında vardır bir planı bedava peynir sadece fare kapanında olur derlerVicdanlı bir firma.biz kimseye vermeyene verelim gibi bir politika izliyor .Eger tahsilat birimleri silahlı degilse Batarlar yuzde 99.
Valla tefeci para verse alacak forumdaki insanlar bundan korkacaklarını mi sanıyosun.😀 kredi için mermiye kafa atacak 10 kisi sayarim forumda sadece sahsi tanıdığım.Batmazlar merak etme elbet onlarında vardır bir planı bedava peynir sadece fare kapanında olur derler
Sabah sabah ne iyi geldi harbiden eyvallah sağolasın.. 🤙🏽Merhaba arkadaşlar,
Belki bilmeyen vardır diye konuyu açıyorum.Zor zamanda yeri geliyor sigara, yemeğe para bulamıyoruz.Çevreden beklemektense bankalara borçlanmak daha sağlıklı.
Migros moneypay gibi.Benim kredi puanım hesaplanmıyor herhangi bir bankadan kredi,nakit avans vs hiçbir şekilde alamıyorum.Uygulamayı indirip hesabınızı doğrulatın hem normal kredi veriyor,hem alışveriş kredisi veriyor bu hafta kredi kartı da gelmiş banka çalışanı sizi görüntülü arayıp onaylıyor hesabınızı tom bank çatısı altında.
Hiç kredi puanım hesaplanmadan 3500 normal limit,5500 alışveriş kredisi ve 2000 liralık kredi kartı çıktı bana sizlerde deneyebilirsiniz.Normalleri sigara alıp, satıp nakit ihtiyacınızı en uygun şekilde giderebilirsiniz.
Valla dostum ortada birşey yokken atıp tutmak kolay başa gelince belli olur kimin neye kafa atacağı 😃Valla tefeci para verse alacak forumdaki insanlar bundan korkacaklarını mi sanıyosun.😀 kredi için mermiye kafa atacak 10 kisi sayarim forumda sadece sahsi tanıdığım.
Şahsi tanıdıklarına söyle Bağcılar oto center da batuklar otomotiv var onlar veriyor para ihtiyaçlarını karşılayabilirlerValla tefeci para verse alacak forumdaki insanlar bundan korkacaklarını mi sanıyosun.😀 kredi için mermiye kafa atacak 10 kisi sayarim forumda sadece sahsi tanıdığım.
devredilen borçlar 1000 tl altıysa bankacılık sisteminde sana risk eklemezÇok tuhaf bir sistem 3 tani icra dosyam ortak varlık şirketine devredilmiştir 3 tanı daha var devredilcek adam hem hazır limit hem kredi kartı verdi
Hiç borcu olmayana neden vermiyolar kafa, karıştırıyo
noktalama işaretlerinden haberin yok herhalde ? "migros moneypay gibi." demişim yani ona benzer bir uygulama olduğunu vurgulamışım 🥴migros money pay demişin a101 diye başlık atmışsın niye ??