- 1,506
- 482
- 83
Niye kaybetmek istiyorsun ki1 saattir parayı kaybedeyim diye uğraşıyorum şu olaya bakarmisib aq
Niye kaybetmek istiyorsun ki1 saattir parayı kaybedeyim diye uğraşıyorum şu olaya bakarmisib aq
500 sabitleym diye uğraşıyorum çıktıkça çıkıyor aqNiye kaybetmek istiyorsun ki
Çek gitsin hepsini bizede bi sigara parası yolla500 sabitleym diye uğraşıyorum çıktıkça çıkıyor aq
Hepsini çektirmiyo deneme spini bu yatırım olsa zaten 2 dk sürer kaybetmek 😃Çek gitsin hepsini bizede bi sigara parası yolla
Uygulamadan bakinca internet harcamasi ayari filan var ama Kart İnternet alışverişlerinde kullanılmıyormus üstad. Çalışmalar sürüyor ilerleyen zamanda bilgi verilecektir dedi temsilciKafamdaki tek soru kredi karti ile paparaya para aktarabilcekmiyiz onun dışında sordum market akaryakıtta geçerli dedi
Başvuruyu ne zaman yapmıştınKart ptt ye teslim olmus 2/3 gune gelir patlatiriz
Benim teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmış pazar günü başvurdumKartı gelen varmı kaç günde geldi
ATM den nakit cekilebiliyor.Mujde vereyim size bakalım, yuklenin dedeye, yuklenin pirenses hanımefendiyeKart ptt ye teslim olmus 2/3 gune gelir patlatiriz
Kuryeye teslim edilmişBenim teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmış pazar günü başvurdum
Çok müjdeli haber çocukları olsa böyle sevinmezlerATM den nakit cekilebiliyor.Mujde vereyim size bakalım, yuklenin dedeye, yuklenin pirenses hanımefendiye
Çekilmiyor demişti müşteri hizmetleriATM den nakit cekilebiliyor.Mujde vereyim size bakalım, yuklenin dedeye, yuklenin pirenses hanımefendiye
48k 62k 13kdevredilen borçlar 1000 tl altıysa bankacılık sisteminde sana risk eklemez
icralar risk ekler ama