- 3,154
- 1,696
- 113
Yaptın mı sen@Novasky nova finansdan açıklama bekleniyor
Yaptın mı sen@Novasky nova finansdan açıklama bekleniyor
Evine 35 bin limitli bildiğimiz kredi kartı gelecek ho demek35 k kredi ve 7000 alışveriş kredisi verdi , ne anlama geliyor ??
Alışveriş kredisi mi aldın35 k kredi ve 7000 alışveriş kredisi verdi , ne anlama geliyor ??
Kredi kartı başvurusu yaptım 35.000 limitle onaylandı Ayrıca 7000 lira alışveriş kredisi de görünüyorAlışveriş kredisi mi aldın
Ben kredi kartına başvurmaya çalılıyorum karşıma kredi çıkıyorKredi kartı başvurusu yaptım 35.000 limitle onaylandı Ayrıca 7000 lira alışveriş kredisi de görünüyor
Bir de görüntülü konuşma yaptın mıKredi kartı başvurusu yaptım 35.000 limitle onaylandı Ayrıca 7000 lira alışveriş kredisi de görünüyor
Kredi kartına tıkladığında ilk önce bilgilerimi istedi gerekli alanları doldurdum maaşımı yazdım mail adresimi yazdım ondan sonra onaya basınca gösterdi kredili limitimiBen kredi kartına başvurmaya çalılıyorum karşıma kredi çıkıyor
Evet zorlandım biraz ama sonunda başardım Çünkü benim telefondan kaynaklanan ve evde olduğum için ışıktan kaynaklanan bir sıkıntı oldu balkona çıkıp hallettik 5 dakika sürdü aşağı yukarıBir de görüntülü konuşma yaptın mı
@Novasky nova finansdan açıklama bekleniyor
Nova-Finans Hadi Bozumlari başlamıştırBence novabank talimati vermiştir limitleri yükseltin bozum işlemleri hızlandırır dost
AynnYaptın mı sen
Vatana millete foruma hayırlı olsun dost
Moneypay gibi dusun3.5 k veresiye kredisi verdi ne işe yarıyor bilmiyorum
Gidip a101 de şuan kullana bilirsin dostum nakit lazımsa sigara al sat3.5 k veresiye kredisi verdi ne işe yarıyor bilmiyorum
Markette kullanılıyosa direkt eve zula yaparım limitle ne sigarası ama geçerli değil falan derse rezil olmakta var imaj önemliGidip a101 de şuan kullana bilirsin dostum nakit lazımsa sigara al sat
Onuda bozdurduk blackrosea tokatladı bizi taksitlerini ödedikMoneypay gibi dusun