- 41,539
- 44,914
- 113
Adam kimleri kimleri tokatlamisOnuda bozdurduk blackrosea tokatladı bizi taksitlerini ödedik
Adam kimleri kimleri tokatlamisOnuda bozdurduk blackrosea tokatladı bizi taksitlerini ödedik
Herkez bir Nova değil sullyOnuda bozdurduk blackrosea tokatladı bizi taksitlerini ödedik
1 kişi biliyom benAdam kimleri kimleri tokatlamis
Yap dedik yapmadın ver diyoz vermiyon gösterip elletmiyon adam seçiyon sen iş ahlakına tersHerkez bir Nova değil sully
Herkez 1 kişi bilse düşün kaç kişi oldugunu1 kişi biliyom ben
Geçmiş olsun dost ya yeni duydumOnuda bozdurduk blackrosea tokatladı bizi taksitlerini ödedik
Kanka icra vs varmı veya gecikmede olan kartların vsKredi kartı limitini kes q 😂
Ön onaylı bir miktar veriyormuyduNe limit ne kart ne kredi bişi çıkmadı sadece banka hesabı acmıs olduk nerde olduğunu bilmediğimiz banka hesabımız var artık 🤣🤣
Kimine veriyor kimine vermiyor bana vermediÖn onaylı bir miktar veriyormuydu
Sakın inanmayın böyle diyenlere hesabınızdan bakiye gittikten sonra 1lira alamazsınız. Bu yapmadı ama farklı 2 kişi beni böyle dolandirdiSadece hazır limiti bozdurmak isteyen olursa dm den ulaşabilir market alışverişi için maksimum 3k ya kadar bozabilirim
İcra falan yok dost bende , kredi kartı limiti dahil 70 bin falan verdi işte sadece doğrulama yaptım 1 lira attım hesabaKanka icra vs varmı veya gecikmede olan kartların vs
dostum kafana silah dayamadım zaten ihtiyacı olan varsa bozarım dedim ayrıca dolandırıcıların kucağına düştüysen bu senin mallığınSakın inanmayın böyle diyenlere hesabınızdan bakiye gittikten sonra 1lira alamazsınız. Bu yapmadı ama farklı 2 kişi beni böyle dolandirdi
Kim onlar isim ver kimseyi zan altında bırakma biladerSakın inanmayın böyle diyenlere hesabınızdan bakiye gittikten sonra 1lira alamazsınız. Bu yapmadı ama farklı 2 kişi beni böyle dolandirdi
Senin eski nick neydi dostdostum kafana silah dayamadım zaten ihtiyacı olan varsa bozarım dedim ayrıca dolandırıcıların kucağına düştüysen bu senin mallığın
Azalea hiç değişmedimSenin eski nick neydi dost
Yeni geldin ozaman dostAzalea hiç değişmedim
Konu dahi açmıştım pokus bozumunda dolandırmislardi. Ben sadece uyarıyorum sonra paranızı alamadığınız da canınız yanmasın yoksa kimle ne ticaret yapıyorsanız yapinKim onlar isim ver kimseyi zan altında bırakma bilader