Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

A-101 Hadi Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

azalea

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
1,079
113
Yeni geldin ozaman dost
Kral ben x bir forumdan geldim buraya eski forumum maalesef kapanmak üzere çok iyi bir forumdu fakat aktifliği sonlandı belli sebeplerden ötürü yalnızlık çekmemek için buraya katıldım 1 sene olmuş katılalı

4.PNG

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,154
1,696
113
A101den karton sigara alınıyor mu😀

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,333
47,451
113
Beyler bende bu gözüküyor şimdi 101e gitsem bunu kullanabilir miyim Screenshot_2024-06-30-13-44-16-95_e4b98c57f5b523de832e41b7fb8c15d6.jpg

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,884
1,285
113
evet hadi kullana basınca kod çıkar kasaya veresiye limitimle ödemek istiyorum diyince o anlar kodu ona iletirsin form çıkar telefona onaylarsın on saniye de tamam
Gold üye oldum bakalım bi hafta sonra bisi çıkmazsa kapına gelirim:)

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,769
5,774
113
-hesap onaylatmak için banka personeli arıyor mesai saatleri içinde diye bir hata alabilirsiniz bu yüzden
-hemen açılışta limit çıkmayabilir hesaba 5₺ atıp gold üyelik alın 1 hafta bekleyin benim öyle oldu da açıldı kredili ürün alamıyorum kredi puanım hesaplanmıyor normalde.
-kasada veresiye limitim ile ödemek istiyorum diyorsunuz sizde tuşa basıp kodu söylüyorsunuz sonra telefona form gelecek onaylıyorsunuz on saniye sürüyor.kartonla sigara vermezler 5 paketten fazla yazar kasa kabul etmiyor genelde o yüzden 5erli şekilde sigara alıp başka yere satıp nakite çevirmek isteyen çevirebilir bana kalsa gündelik alışverişleriniz için kullanın daha iyidir.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,539
44,914
113
Konu dahi açmıştım pokus bozumunda dolandırmislardi. Ben sadece uyarıyorum sonra paranızı alamadığınız da canınız yanmasın yoksa kimle ne ticaret yapıyorsanız yapin
Sen o aklı kendine ver dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...