- 1,238
- 551
- 113
Dostlar normal kredidemi var bunda
Karton veriyorlar mı ama tecrübeli biri lazım kac tane veriyorlar en fazlaparan varsa kasiyeri bile satın alırsın 😅
Öyle diyorlar denede haber ver😀Beyler bende bu gözüküyor şimdi 101e gitsem bunu kullanabilir miyim Ekli dosyayı görüntüle 565624
Biraz isim var deniycemÖyle diyorlar denede haber ver😀
evet hadi kullana basınca kod çıkar kasaya veresiye limitimle ödemek istiyorum diyince o anlar kodu ona iletirsin form çıkar telefona onaylarsın on saniye de tamamBeyler bende bu gözüküyor şimdi 101e gitsem bunu kullanabilir miyim Ekli dosyayı görüntüle 565624
Gold üye oldum bakalım bi hafta sonra bisi çıkmazsa kapına gelirimevet hadi kullana basınca kod çıkar kasaya veresiye limitimle ödemek istiyorum diyince o anlar kodu ona iletirsin form çıkar telefona onaylarsın on saniye de tamam
Sen o aklı kendine ver dostumKonu dahi açmıştım pokus bozumunda dolandırmislardi. Ben sadece uyarıyorum sonra paranızı alamadığınız da canınız yanmasın yoksa kimle ne ticaret yapıyorsanız yapin
alındı kral
Hizmet bedeli alalım shdjjfKral adamsın valla 3468₺ sigara aldım şimdi tanıdık tekele aynı fiyattan verdim Ekli dosyayı görüntüle 565640
Nasıl yaptın?Kral adamsın valla 3468₺ sigara aldım şimdi tanıdık tekele aynı fiyattan verdim Ekli dosyayı görüntüle 565640
Ne nasıl yaptın gidip a101 den sigara aldı gitti tekele bozdurdu çok zarar etmezsin paket başı 1 TL falanNasıl yaptın?
Tamamda a101 de bir sınır felan yok mu sigaradaNe nasıl yaptın gidip a101 den sigara aldı gitti tekele bozdurdu çok zarar etmezsin paket başı 1 TL falan
Yoo ben bunları 4 ay önce yaptım siz daha yeni ayikiyonuz sjjfTamamda a101 de bir sınır felan yok mu sigarada