Ayni bildirim banada geldi ama bende atmden nakit cek yazan bolumu yok .Evet demişti ama simd geldi bildirim o zaman paparayada çekilir insEkli dosyayı görüntüle 567413
Denersin dost kaybedecek bisey yok ya verir ya vermez atmden vermeyecekse neden yazmislarAyni bildirim banada geldi ama bende atmden nakit cek yazan bolumu yok .
Saat kaç gibi başvurdun dost bende pqzar akşam 6 gibi başvurdum ama henüz hazırlanıyorda gözüküyorBenim teslim edilmek üzere dağıtıma çıkmış pazar günü başvurdum
Bankamatik kartı olmasın bu üstadEvet demişti ama simd geldi bildirim o zaman paparayada çekilir insEkli dosyayı görüntüle 567413
Aldığında paparaya para atılıyor mu ve atmden nakit çekiliyor mu bilgi verme şansın var mı dostBende 3/4 sate karti teslim almis olacagom bakalim
Kredi karti dostBankamatik kartı olmasın bu üstad
Kendisi de dede oynuyordur , maaşı yemiştir o sinirle ondan demiştir 😄😄Çekilmiyor demişti müşteri hizmetleri
Kart İnternet alışverişinde geçmiyor dedi temsilci üstad ondandırKartı teslim aldım siteye bakiye yuklemeye çalışıyorum yukletmiyo🤣 varmi kart gecen site bilgisi olan ?
İnternet alisverislerine acik gözüküyor kart bende aradm yapabilirsiniz diyor ?Kart İnternet alışverişinde geçmiyor dedi temsilci üstad ondandır
Papara dene dost 1 tl onaylayacakmi bakalimİnternet alisverislerine acik gözüküyor kart bende aradm yapabilirsiniz diyor ?
Valla ustad dün 2 defa bağlandım desteğe acaba bilmeyene mi denk geldim diye. Kart şuan için İnternet alışverişlerinde kullanılamıyor çalışmalar devam ediyor dedi. Yoksa bende de aynı uygulamadan bakınca ayar kısmı filan varİnternet alisverislerine acik gözüküyor kart bende aradm yapabilirsiniz diyor ?
Onaylamıyor. Kart bulunamadi hatasi veriyorPapara dene dost 1 tl onaylayacakmi bakalim
Kral kart kuryedeyse son 4 hanesi hsdide yaziyor 2 hanesini de 01den baslan99 a kdr yaz teskim aldim de aktif oluyorkartı gelen var mı, geldiyse ne zaman başvurmuştu