Alışveriş yap yada bozumculara ver yarı yarıya bozarBunu nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan var mı
Alışveriş yap yada bozumculara ver yarı yarıya bozarBunu nasıl nakite çevirebilirim bilgisi olan var mı
Kusura bakma asıl suçlu sensin. Tüm bilgilerini kendi rızanla hiç tanımadığın birine vermişsin. Bu bilgileri banka yetkilisi bile istemez. Kanımca haketmissin yinede geçmiş olsunBu iki yada muhtemelen ikiside aynı kişi için şikayette bulunuyorum. Hem hadi hem a101 üzerinden talep açtım. Hangi mağazadan alışveriş yapıldığı tepsiti sonrası suç duyurusunda bulunacağım.
Kardeşim zorda kalsan nakit ihtiyacın olsa ve forumda itibarlı eski bir üye referans etse sende inanırsınKusura bakma asıl suçlu sensin. Tüm bilgilerini kendi rızanla hiç tanımadığın birine vermişsin. Bu bilgileri banka yetkilisi bile istemez. Kanımca haketmissin yinede geçmiş olsun
Formda 10 yıllık bile olsa inanmam. Söz konusu para oldumu kardeş kardeşi vuruyorKardeşim zorda kalsan nakit ihtiyacın olsa ve forumda itibarlı eski bir üye referans etse sende inanırsın
Ver numarasını yazayimİsim soy isim ve banka hesabını gizledim sadece
Dostum numaraya ulaşılamıyor diyor. Farklı numaradan da denedim. Sonsuz15 in attığı ilk mesajda da var numara.Ver numarasını yazayim
Hacı onlar tek kullanimlik numara kullaniyorlar sonsuzun ad soyadini bul anasini aglatakDostum numaraya ulaşılamıyor diyor. Farklı numaradan da denedim. Sonsuz15 in attığı ilk mesajda da var numara.
Her ay kredi kartının asgarisini mi ödüyorsun6 aydır ödüyorum kredi kartını düzenli veresiyeyi öder ödemez kapadı 5 aydır açmıyor icra dosyalarını görmüş olabilir
Ben kola alıp sattım yari yarıya denk geldi veresiye limitiBana 12000 TL çıkıyor bı sadece alışverişte mi kullaniliyor,nakit çevirme işi nasıl oluyor
Müşteri hizmetleri araArkadaşlar bu hadi bende eski üyeyim galiba kayıt kabul etmiyor tel no nasıl değişiyor bilen var mı
çok kesik yemişssin dost yazık etmişsinBen kola alıp sattım yari yarıya denk geldi veresiye limiti
Yapacak birsey yokta ne dicem dost bu mesajlari yer işareti olarak ekliyoruz ya onlari nerden görebilirizçok kesik yemişssin dost yazık etmişsin