Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet A101 Veresiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ankarali179

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
31
18
Arkadaşlar merhaba, sabah açılan konu üzerine yorumda bulundum. @Sonsuz15 isimli şahsiyet bir numara paylaştı. Numara ile irtibata geçtim. %75 oran ile bozum yapacağını söyledi. Sonsuz15 in eski üye olması ve forum dm den yazmam ile irtibar sağladı. Bende yaptım vs gibisinden deyince denemek istedim. 5000 bakiye Faizi ile 5500 e yakın borca girdim. O andan itibaren ne o verdiği numara ile irtibatım var nede Sonsuz15 dönüş yapıyor. Bu iki arkadaş için de suç duyurusunda bulunuyorum. Konu ile ilgili forum yöneticilerinin katkısı olur ise sevinirim.

Ekli dosyalar

ankarali179

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
31
18
Bu iki yada muhtemelen ikiside aynı kişi için şikayette bulunuyorum. Hem hadi hem a101 üzerinden talep açtım. Hangi mağazadan alışveriş yapıldığı tepsiti sonrası suç duyurusunda bulunacağım.

markanen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
746
239
43
Bu iki yada muhtemelen ikiside aynı kişi için şikayette bulunuyorum. Hem hadi hem a101 üzerinden talep açtım. Hangi mağazadan alışveriş yapıldığı tepsiti sonrası suç duyurusunda bulunacağım.
Kusura bakma asıl suçlu sensin. Tüm bilgilerini kendi rızanla hiç tanımadığın birine vermişsin. Bu bilgileri banka yetkilisi bile istemez. Kanımca haketmissin yinede geçmiş olsun

ankarali179

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
31
18
Kusura bakma asıl suçlu sensin. Tüm bilgilerini kendi rızanla hiç tanımadığın birine vermişsin. Bu bilgileri banka yetkilisi bile istemez. Kanımca haketmissin yinede geçmiş olsun
Kardeşim zorda kalsan nakit ihtiyacın olsa ve forumda itibarlı eski bir üye referans etse sende inanırsın

ankarali179

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
97
31
18
Kardeşim senin inanıp inanmamanı konuşacak durumum yok. Sen inanmazsın ben inandım yaptım. Suç duyurusunda da bulunacağım. Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
652
372
63
Bana 12000 TL çıkıyor bı sadece alışverişte mi kullaniliyor,nakit çevirme işi nasıl oluyor

redkit07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,190
454
83
Arkadaşlar bu hadi bende eski üyeyim galiba kayıt kabul etmiyor tel no nasıl değişiyor bilen var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...