- 5,176
- 4,602
- 113
Ahmet abi costu valla
10 dk ıcınde papara yazHer ne kadar etkinliklerden nasiplenemesekte
Kalın dudak adamdır gece gece 20 kişiyi sevindirdi hadi iyi geceler forum
Ahmet naberAhmet abi costu valla
Ironi yaptin ama al bakalim 1338284489 🤣🤣🤣Ahmet naber
10dk içinde papara yaz
sana göndermedi miIroni yaptin ama al bakalim 1338284489 🤣🤣🤣
Ahmet bey banada yardım edebilirmisiniz zor durumdayım belki 100 tl yaparımda eve malzeme alırım attığınız şans parasını10 dk ıcınde papara yaz
Yolladım kardeşim @AHMET4102 kesene bereket kardeşim
Ahmet bey banada yardım edebilirmisiniz zor durumdayım belki 100 tl yaparımda eve malzeme alırım attığınız şans parasını10 dk ıcınde papara yaz
hocam telefonum kapalı şarjda ben pc den giriyorum. hesap no yerine tel no mu yazsam onun üstünden yollasan olurmu. sadece metod farklı. papara yerine cep numarasına atıcaksın yani hocam olurmu. tel no veriyim10 dk ıcınde papara yaz
paparasını ezbere bilmeyen forumda tek safım heralde tel no versem olurmu hocam @AHMET4102beyler roll yapacak arkadaşlar,
hocam telefonum kapalı şarjda ben pc den giriyorum. hesap no yerine tel no mu yazsam onun üstünden yollasan olurmu. sadece metod farklı. papara yerine cep numarasına atıcaksın yani hocam olurmu. tel no veriyim
mlsfbeyler roll yapacak arkadaşlar,
hocam telefonum kapalı şarjda ben pc den giriyorum. hesap no yerine tel no mu yazsam onun üstünden yollasan olurmu. sadece metod farklı. papara yerine cep numarasına atıcaksın yani hocam olurmu. tel no veriyim