- 3,751
- 1,348
- 113
Usta şu bayram günü bizede bir guzellik yapma şansım varmi
Usta şu bayram günü bizede bir guzellik yapma şansım varmi
Yolladımsana göndermedi mi
Kardeşim geçmiş olsun çok kötü oluyor öyle hiç olmasa bu kadar koymaz da son dakika penaltı çok kötü oluyo@AHMET4102 etkinlik icin sagol dost verdigini santosa 2.5 ust girdim sans yok sans penalti kacirdilar :/
Kardeşim attım bende dm den sana noyuYolladım
yav kafayı yicem hocam çıkmaz çıkmaz bi seçildik papara no bulamıyorum tel no ile de hemen gönderiliyor ama ahmet abi kabul etmediulen papara no bilinmez mi ya
Valla ben kendime guvenmiyom dostum. Guvenilir araci vardir illakiarkadaşlar yardım edcek biri varmı ahmet abi parayı ona göndersin ben ondan sabaha doğru alırım
Reis birazdan tekrar deniycem sana böyle diyor şu andaYolladım kardeşim @AHMET4102 kesene bereket kardeşim
papara noyu portekizce bilen var ayıp valla ad soyad tc hemen arkasından papara no gelirulen papara no bilinmez mi ya
hocam ahmet abi parayı sana atsa olurmu. sen bana yollasan 2-3 saateulen papara no bilinmez mi ya
Tamam kardeşim benimReis birazdan tekrar deniycem sana böyle diyor şu anda
Yaw sorma dost kafayi yicem ya kactane iptal oldu kac direk son dakika penalti yemin ediyorum kafayi yicemKardeşim geçmiş olsun çok kötü oluyor öyle hiç olmasa bu kadar koymaz da son dakika penaltı çok kötü oluyo
Furk cok fazla işlemden kaynaklı banada böyle oldu bi gece 20 kişiye gönderdim ertesi gün hesabı askıya aldılarReis birazdan tekrar deniycem sana böyle diyor şu anda
hocam para yanmasın onun derdindeyim. ahmet abi parayı bu arkadaşın paparasına yollarmısın. kaç gelirse yarısı senin olsun. yeterki para yanmasın onun derdindeyim @AHMET4102 bu arkadaşa atarmısın parayı abiValla ben kendime guvenmiyom dostum. Guvenilir araci vardir illaki
Bence en az 5 yıl aldıAhmet abi bu geceki sevabin omrune 20 yil eklemistir valla
Bugün maçlar çok ters oldu ya alt verdim üst oldu üst verdim gol olmadı saçmasapan bitti şu 20 yi Bi 100 200 yapsak rahatlayacak birazYaw sorma dost kafayi yicem ya kactane iptal oldu kac direk son dakika penalti yemin ediyorum kafayi yicem
Para yanmasın ne demekhocam para yanmasın onun derdindeyim. ahmet abi parayı bu arkadaşın paparasına yollarmısın. kaç gelirse yarısı senin olsun. yeterki para yanmasın onun derdindeyim @AHMET4102 bu arkadaşa atarmısın parayı abi