AttımHani la
Beşiktaş yazar ,haberim yok ama suphelendigim var. Ben daha adamdan kuruş istememişim . Benim yerime almışlar sagolsunlarOha cıddımısın kım o
Yav o zamanlar senin ben harıc doğru duzdun sohbetin yoktu 10 k nasıl parcalanıyonO senin gördüğün hele o gün harbiden ilk gelen 10 k yi dağıttık son 15 bize kaldı
Dağıtinca da kızıyorlar dağıtmadan kızıyorlar herkese dagitsan sana kalmıyor adam secsen diğeri inciniyor vallahi yoruluyorumYok bea bundan sonra bende dagitmayacam kafama göre yollayacam
Vay beee ne ınsanlar var yaBeşiktaş yazar ,haberim yok ama suphelendigim var. Ben daha adamdan kuruş istememişim . Benim yerime almışlar sagolsunlar
Bence saygısızlık olan bişey yok dostum bende 20k çekiyorum 5 kişiye 50 atıyorum bunun neresi saygısızlık mesela.Harbiden kim olursa olsun 10 k çekip te üç kişiye 50 atan adam gördüm bence saygısızlık
Dur konuşmayı sana dm den atayımBeşiktaş yazar ,haberim yok ama suphelendigim var. Ben daha adamdan kuruş istememişim . Benim yerime almışlar sagolsunlar
Abi sen benim dediğime falan alınmadın demi :/Bizde 50k çekip 50 lira dağıtıyoruz dost bizi kuculttun şimdi 😂
Valla sen o konuda çok mertsin sana şimdiye kadar çok az yolladım oda benim ayibim oldu attiklarimizdan hayır görmedikDağıtinca da kızıyorlar dağıtmadan kızıyorlar herkese dagitsan sana kalmıyor adam secsen diğeri inciniyor vallahi yoruluyorum
Nişantaşı'na sor anlatsın kimlere ne dagittigimi o zamanlar sukes1982 ydi Maho bile vardı o zamanYav o zamanlar senin ben harıc doğru duzdun sohbetin yoktu 10 k nasıl parcalanıyon
Maho hala varNişantaşı'na sor anlatsın kimlere ne dagittigimi o zamanlar sukes1982 ydi Maho bile vardı o zaman
Alınmadım deil direk sana yazıyorum kardeşim kusura bakmaAbi sen benim dediğime falan alınmadın demi :/
Est dost seviyorum seni adamsın da bir türlü oturtandin şöyle güzel bir kuponValla sen o konuda çok mertsin sana şimdiye kadar çok az yolladım oda benim ayibim oldu attiklarimizdan hayır görmedik
Sen atmazsan hoş görürüm çünkü rol takip etmiyorsun ödül aldığını hiç görmedim ben devamlı burda etkinlik kovalayan üyeleri kastediyorumBence saygısızlık olan bişey yok dostum bende 20k çekiyorum 5 kişiye 50 atıyorum bunun neresi saygısızlık mesela.
Buraya kupon atıyorum mesela 10k veriyor ama arka planda belki 20k kaybediyorum bunu kimse bilemez ki yanlış bakış açısı bana göre
O zmaan orjinal mahoydu yalnız helal olsun her nickle dolandırdı beniMaho hala var
Düzelecez inşallah ya şu günler bı geçsinEst dost seviyorum seni adamsın da bir türlü oturtandin şöyle güzel bir kupon
Pehlivan banlanır max 2 ayı varBen pehlivanaa çok sasirdim bana da yazdı 53 atar mısın borç diye o arada beklemede kuoon vardı kazandı alive dostumuz 2 kisiyede benden at dedi erhanla yumiyi seçti bende pehlivana attım bilmedegimize para yok bundan sonra