Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alivelive / Fakir Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,204
27,085
113
Alive nerde ya o bana guvenır bı roll yaparık 😊

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,005
9,637
113
Harbiden kim olursa olsun 10 k çekip te üç kişiye 50 atan adam gördüm bence saygısızlık
Bence saygısızlık olan bişey yok dostum bende 20k çekiyorum 5 kişiye 50 atıyorum bunun neresi saygısızlık mesela.
Buraya kupon atıyorum mesela 10k veriyor ama arka planda belki 20k kaybediyorum bunu kimse bilemez ki yanlış bakış açısı bana göre

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Bence saygısızlık olan bişey yok dostum bende 20k çekiyorum 5 kişiye 50 atıyorum bunun neresi saygısızlık mesela.
Buraya kupon atıyorum mesela 10k veriyor ama arka planda belki 20k kaybediyorum bunu kimse bilemez ki yanlış bakış açısı bana göre
Sen atmazsan hoş görürüm çünkü rol takip etmiyorsun ödül aldığını hiç görmedim ben devamlı burda etkinlik kovalayan üyeleri kastediyorum

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Ben pehlivanaa çok sasirdim bana da yazdı 53 atar mısın borç diye o arada beklemede kuoon vardı kazandı alive dostumuz 2 kisiyede benden at dedi erhanla yumiyi seçti bende pehlivana attım bilmedegimize para yok bundan sonra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...