- 75,204
- 27,085
- 113
AgfagagagagasO zmaan orjinal mahoydu yalnız helal olsun her nickle dolandırdı beni
AgfagagagagasO zmaan orjinal mahoydu yalnız helal olsun her nickle dolandırdı beni
Beni secmezssen öyle olurBen pehlivanaa çok sasirdim bana da yazdı 53 atar mısın borç diye o arada beklemede kuoon vardı kazandı alive dostumuz 2 kisiyede benden at dedi erhanla yumiyi seçti bende pehlivana attım bilmedegimize para yok bundan sonra
Tamam öyle olsun bakalım ben sadece o kadar kazanıp buraya atıp milleti takip ettirene 50 60 atana lafım neyse tamam ben haksızımAlınmadım deil direk sana yazıyorum kardeşim kusura bakma
Mazimiz var mahomla dost banlanirsa bende giderim bu forumdanUyanamadım baştan sahtekar kadım dostum maho olduğuna
Alabıldınmı sonraBen pehlivanaa çok sasirdim bana da yazdı 53 atar mısın borç diye o arada beklemede kuoon vardı kazandı alive dostumuz 2 kisiyede benden at dedi erhanla yumiyi seçti bende pehlivana attım bilmedegimize para yok bundan sonra
Başka forumda mahobey yapmış ya nicki bi de birine dm atmış yolda kaldım 200 acil lazım diyeMazimiz var mahomla dost banlanirsa bende giderim bu forumdan
Sevdiğim insanlar hariç takip etmiyorum dostum zatenSen atmazsan hoş görürüm çünkü rol takip etmiyorsun ödül aldığını hiç görmedim ben devamlı burda etkinlik kovalayan üyeleri kastediyorum
Abicim o zaman direk kastetdigin kişiyi yazacaksin sen haklısın ben haklıyım olayı deilki o dediğin neyse onu diyeceksinTamam öyle olsun bakalım ben sadece o kadar kazanıp buraya atıp milleti takip ettirene 50 60 atana lafım neyse tamam ben haksızım
Önceki hesabi banlanmis heralde banlansın benim için bitmiştirPehlivan banlanır max 2 ayı var
Bro bu adam rol kovalamiyor bizim gibi çok ta ödül dagittigina şahit oldum yani dagitsa dagitmasa kendisi bilir birde İzmirli bence İzmir'den kolay kolay cimri çıkmaz mahom da izmirde otuyordu ama devşirme oTamam öyle olsun bakalım ben sadece o kadar kazanıp buraya atıp milleti takip ettirene 50 60 atana lafım neyse tamam ben haksızım
Adamın 5.üyeliği pardon 6Önceki hesabi banlanmis heralde banlansın benim için bitmiştir
Abi sen yoktun o ara hiç görmedim seni yoksa seçmem miBeni secmezssen öyle olur
Evet biliyom geçen bana yazdı shelleca söyle banimi kaldırsın borçları ödeyecem diye ,,😂😂😂Başka forumda mahobey yapmış ya nicki bi de birine dm atmış yolda kaldım 200 acil lazım diye
İlki bahtsızbedevıydı onu unuttuk askerdeyim iş arıyom diye konu açmıştımahonun evrımlerı
Didierdrogba
Erdalbakkal
Mahoaga
Shakelarkın
Son ve en tehlikeli hali
Pehlivan35
Tamam o zaman şimdi alivelinin sana attığı 50 yi gönder rol yapalımAbi sen yoktun o ara hiç görmedim seni yoksa seçmem mi
Borç diye atamadım dost 1 dosta Dm yazmıştım o takip etti Alive dostumuz Erhana at demeseydi ben Erhana atardım zaten tek konuda çok kişi yoktuAlabıldınmı sonra
Helal dost tekrar atmak ıstersen hiç düşünme yapıştır dm yı sakın utanmaBorç diye atamadım dost 1 dosta Dm yazmıştım o takip etti Alive dostumuz Erhana at demeseydi ben Erhana atardım zaten tek konuda çok kişi yoktu
Yav abi bak hala anlamıyonuz ben bu adama bişey demedim saolsun banada atıyor ayrıca yazdım sözüm meclisten dışarı diye adam kaç binlerle oynayıp atıyor buraya demekki o kadar umrunda değil kaybettiği kazandığı ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim neyse ne yazsam yanlış anlaşılacak sustumBro bu adam rol kovalamiyor bizim gibi çok ta ödül dagittigina şahit oldum yani dagitsa dagitmasa kendisi bilir birde İzmirli bence İzmir'den kolay kolay cimri çıkmaz mahom da izmirde otuyordu ama devşirme o