Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alivelive / Fakir Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,806
20,738
113
Ben pehlivanaa çok sasirdim bana da yazdı 53 atar mısın borç diye o arada beklemede kuoon vardı kazandı alive dostumuz 2 kisiyede benden at dedi erhanla yumiyi seçti bende pehlivana attım bilmedegimize para yok bundan sonra
Beni secmezssen öyle olur :)

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,204
27,085
113
Ben pehlivanaa çok sasirdim bana da yazdı 53 atar mısın borç diye o arada beklemede kuoon vardı kazandı alive dostumuz 2 kisiyede benden at dedi erhanla yumiyi seçti bende pehlivana attım bilmedegimize para yok bundan sonra
Alabıldınmı sonra

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,005
9,637
113
Sen atmazsan hoş görürüm çünkü rol takip etmiyorsun ödül aldığını hiç görmedim ben devamlı burda etkinlik kovalayan üyeleri kastediyorum
Sevdiğim insanlar hariç takip etmiyorum dostum zaten
Tamam öyle olsun bakalım ben sadece o kadar kazanıp buraya atıp milleti takip ettirene 50 60 atana lafım neyse tamam ben haksızım
Abicim o zaman direk kastetdigin kişiyi yazacaksin sen haklısın ben haklıyım olayı deilki o dediğin neyse onu diyeceksin

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,552
19,153
113
Tamam öyle olsun bakalım ben sadece o kadar kazanıp buraya atıp milleti takip ettirene 50 60 atana lafım neyse tamam ben haksızım
Bro bu adam rol kovalamiyor bizim gibi çok ta ödül dagittigina şahit oldum yani dagitsa dagitmasa kendisi bilir birde İzmirli bence İzmir'den kolay kolay cimri çıkmaz mahom da izmirde otuyordu ama devşirme o

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
59,502
26,737
113
Bro bu adam rol kovalamiyor bizim gibi çok ta ödül dagittigina şahit oldum yani dagitsa dagitmasa kendisi bilir birde İzmirli bence İzmir'den kolay kolay cimri çıkmaz mahom da izmirde otuyordu ama devşirme o
Yav abi bak hala anlamıyonuz ben bu adama bişey demedim saolsun banada atıyor ayrıca yazdım sözüm meclisten dışarı diye adam kaç binlerle oynayıp atıyor buraya demekki o kadar umrunda değil kaybettiği kazandığı ama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim neyse ne yazsam yanlış anlaşılacak sustum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...