Bence bu gece roll yaparsan 3 adımda hedef tamamdır recoEnıste gulme yazdıklarıma sakamı
Bence bu gece roll yaparsan 3 adımda hedef tamamdır recoEnıste gulme yazdıklarıma sakamı
Atıyorum o zaman bir rollde ben yaparımArka planda aynı maça 3.5 alt oynadiydi dk 20 yken . 2 katı kazandı dost
Sponsor olsanaBence bu gece roll yaparsan 3 adımda hedef tamamdır reco
Biraz daha iç seni öyle dolandıralim dost 😀Kafam güzelmiş dost 😂
Bizde 50k çekip 50 lira dağıtıyoruz dost bizi kuculttun şimdi 😂Dost biz 500 tutturup 400 10 k tutturup 7 k dağıtan adamız bizi parayla korkutma
Sen bana rol yaptir dost kazanırsın yanlış ata oynuyorsunYok bı sen yazdığın için dakikayı geçtim uzatmayı bile yazdın o yüzden
25k da 10 kişiye 100 attın dost bırak şimdiDost biz 500 tutturup 400 10 k tutturup 7 k dağıtan adamız bizi parayla korkutma
Uyu la sabah iş.varDost biz 500 tutturup 400 10 k tutturup 7 k dağıtan adamız bizi parayla korkutma
😁Kafam güzelmiş dost 😂
Dolandiracaksan sen dolandir dost şanın var ordan kurtarirsin aw 😂Biraz daha iç seni öyle dolandıralim dost 😀
Est abi senin dagitmadifin günü görmedim maşallah sen bana bakma biraz farklı bir bakış açım var benimBizde 50k çekip 50 lira dağıtıyoruz dost bizi kuculttun şimdi 😂
Olum para olsa burda işim ne benimSponsor olsana
Hani laAttım bile
😁
Olum para olsa burda işim ne benim
Adamlar ismimi kullanıp kefil yapıp para almış . Şanı batsın 🤣Dolandiracaksan sen dolandir dost şanın var ordan kurtarirsin aw 😂
Harbiden kim olursa olsun 10 k çekip te üç kişiye 50 atan adam gördüm bence saygısızlıkBizde 50k çekip 50 lira dağıtıyoruz dost bizi kuculttun şimdi 😂
O senin gördüğün hele o gün harbiden ilk gelen 10 k yi dağıttık son 15 bize kaldı25k da 10 kişiye 100 attın dost bırak şimdi
Oha cıddımısın kım oAdamlar ismimi kullanıp kefil yapıp para almış . Şanı batsın 🤣
Yok bea bundan sonra bende dagitmayacam kafama göre yollayacamEst abi senin dagitmadifin günü görmedim maşallah sen bana bakma biraz farklı bir bakış açım var benim