- 34,552
- 19,153
- 113
Cevap verseydin konusacaktik 😂😂Onu biz konuştuk sanıyodum :\
Cevap verseydin konusacaktik 😂😂Onu biz konuştuk sanıyodum :\
Pablo 2 million dolar yaktı diyorlar kızı için doğru mu 😁Sa bol şans herkese
O zaman millet yatsın diye şeyini yırtar. Totem sıkıntıKafana göre şansın açılsın diye attım. Bundan sonra yatan kuponlara dağıtım yapacam belki şansım açılır aw
Yazıklar olsun dostumuzaBugün kimseyi dolandıramadik. Aliveli de git başka yerde dilen dedi
Aynen reis 2 milyon dolar yaktı 😂 adamlar para yakıyor bizde para kovaliyoruz.Pablo 2 million dolar yaktı diyorlar kızı için doğru mu 😁
Sadece mail gidenlere o kampanya varda aw unuttuk onu parayı kupona attikFastex bu vbetın borsaya 100 lıra para atın dursun ertesi gün 10 ftn kod verıyo 35 lira işlem ücreti de 80 lira havadan geliyo
Benim kafam hiç basmıyor onaFastex bu vbetın borsaya 100 lıra para atın dursun ertesi gün 10 ftn kod verıyo 35 lira işlem ücreti de 80 lira havadan geliyo
Grupta yazıldı çizildi ya be abi şimdi millete kötü göstertme beni :\Cevap verseydin konusacaktik 😂😂
Rol yap tantana yapma aw 😂Bugün kimseyi dolandıramadik. Aliveli de git başka yerde dilen dedi
Herkese atıyolar maıl zaten awq 😁Sadece mail gidenlere o kampanya varda aw unuttuk onu parayı kupona attik
Seni severim bro şaka yapıyorum millet seni biliyor merak etmeGrupta yazıldı çizildi ya be abi şimdi millete kötü göstertme beni :\
Sultan Süleyman'ı diyo yaŞimdi savaşın kimi kastettigini öğrenmeye çalışıyorum merakta ediyorum en son yazdığı cümlede
Sen 200 at ben sana yarın 180 atarım geriBenim kafam hiç basmıyor ona
Ettim geldi dost teşekkür ederim burdan roll izin var mı devam edeyim
Yok bende diyorum bu adam böyle şeyler konuşmaz ne oldu kiHeh iyi buna da kalp atmadin denedim sadece. Acaba ne desek kalp mi atacak diye . Özür dilerim deneme içindi
Seninki etk açtıSeni severim bro şaka yapıyorum millet seni biliyor merak etme