- 22,806
- 20,738
- 113
Paramı gonderBenim hatlar karıştı
Paramı gonderBenim hatlar karıştı
Kazandığını attığını görmedim dediğim yani gösteriş yapmıyor demek bu sana işte :\Offf Offf o sana değil işte onu bil yeter
42 abiBu Ferhat 40 yaşında herkese abi diyo
Yok kazandigimizi atıp showmu yapalım başkasını mı incitelim hevesinimi kıralım yada la şu para benim mi olsun dedirtelim insanlara onu anlayamadimama takip ettirip 50 60 atıyor bu adamın ben daha ne kadar kazandığını attığını görmedim... Bana şurayı açıkla yeter
Abi dur ben deneyen şansımı sen bugün 500luk yaptınayn at dedim ya kaybedersek yarın alırsın paranı benden kazanırsam kacarim
Peki kardeşim42 abi
Ben sana dmden açıklarım birazdanYok kazandigimizi atıp showmu yapalım başkasını mı incitelim hevesinimi kıralım yada la şu para benim mi olsun dedirtelim insanlara onu anlayamadim
@SULLY i çizdim dostKazandığını attığını görmedim dediğim yani gösteriş yapmıyor demek bu sana işte :\
Nasıl ?@SULLY i çizdim dost
Amma buyuutun 500 u gözünde la o daha kötüya işte zararı çıkarmamız lazım değil miAbi dur ben deneyen şansımı sen bugün 500luk yaptın
Adına bir çizik çektimNasıl ?
İki gün öncede 1860 lira kaybettik ondan önce 5800Amma buyuutun 500 u gözünde la o daha kötüya işte zararı çıkarmamız lazım değil mi
Ne yapalım şimdi bırakalım mı oynamayıİki gün öncede 1860 lira kaybettik ondan önce 5800
Yok anlamadığım dostum insan 100k da kazanabilir biri zorla dağıtım mi yaptırıyor onu anlayamadım neyseBen sana dmden açıklarım birazdan
At payfix senden değerli mi şansın yok diye diyom ben 😁Amma buyuutun 500 u gözünde la o daha kötüya işte zararı çıkarmamız lazım değil mi
Kral boşver valla 😂 tribe sokmayalım kendimiziYok anlamadığım dostum insan 100k da kazanabilir biri zorla dağıtım mi yaptırıyor onu anlayamadım neyse
Bencede o elliyi at yoksa kaybın elliden fazla olur sen dinle abiniAt payfix senden değerli mi şansın yok diye diyom ben 😁
Anlamadım ama neyseAdına bir çizik çektim