Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alivelive / Fakir Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,204
27,085
113
300 yakışır ulan bak konusunu bulayım varsa kasa 50 hedef 300 konu açtım yemın olsun 2 seneyi geçti sigarası olmayan yazsın atayım dedim sıgara 15 o zamanlar 185 tl gitti tam bu saatler bırı yazdı kahpe bı bana atmadın diye o geldi aklıma 😁
Yazan kımdı

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
300 yakışır ulan bak konusunu bulayım varsa kasa 50 hedef 300 konu açtım yemın olsun 2 seneyi geçti sigarası olmayan yazsın atayım dedim sıgara 15 o zamanlar 185 tl gitti tam bu saatler bırı yazdı kahpe bı bana atmadın diye o geldi aklıma 😁
Forum bence şuan temizlenmiş baya 😁

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,806
20,738
113

Ekli dosyalar

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,005
9,637
113
Buradaki arkadaşların hepsi özünde kaliteli insanlar ben samimiyetlerine inandığım ve abileri olduğum için oncumlelere sığındım bir çoğunun da paralı zamanlarına şahit oldum hepside paylaşımcı insanlar sende öylesin dost daha öncede takdir etmiştim bu noktada
Dostum burda 3 aydır öyle geziyorum takılıyorum bu hesapta kuzenimin hesabı bunu bir tek @NightFever bilir oda yıllardır tanir beni ben neysem oyum değişmem yani. Burdaki arkadaşların paralı zamanına denk gelmişim yazmışsın inan içten gelerek söylüyorum devamlı paralı olsunlar hakeden insanlar hepsi. Ama laf söylemeden önce lafın nereye gideceğini tartmadan konusmasin kimse yoksa çokta fıçı hesabı :) bu kadar anlayışın içinde teşekkür ederim sana güzel insansın

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,806
20,738
113
Hea birde o vardı değil mi o zamanlar :) dolasti o resim bayağı

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
Yok be burda sahtekar çok kim kimi koparıyor kendi payının hamına ama aranan adamlarda var
Valla ben üye oldum ilk ay biri beni dolandırdı moneypay açtırdı 150 hiç oldu midye nick'li birde pehlivanı öğrendim birde Stone var olumsuz mesajlarıma gulen o.kadar birde senin saydiklarini yazdım kafaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...