Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Alivelive / Fakir Rollingi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,806
20,738
113
Neyse beyler cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun yarın ola hayrola yarın biraz parayla gelelim vaziyet parasız kimse takmıyor bizi :)

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Sen beni anlıyon aslında da neyse :/ yarın olsun öyle yazacam şimdi yanlış anlaşılıyor bak tek cümle şu alive abiye bu konu hakkında bişey demedim kendi üstüne alındı bu kadar
Burda herkes bır değil kardesım sen bana goy goy yaparsın ben kaldırırım başkasına ters gelir boşver

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,806
20,738
113
Parayla adam sevenin veya secenin aw öyle insanlardan da uzak durdum dostum.
Buradaki arkadaşların hepsi özünde kaliteli insanlar ben samimiyetlerine inandığım ve abileri olduğum için oncumlelere sığındım bir çoğunun da paralı zamanlarına şahit oldum hepside paylaşımcı insanlar sende öylesin dost daha öncede takdir etmiştim bu noktada

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
400 yeter hedef 😁
300 yakışır ulan bak konusunu bulayım varsa kasa 50 hedef 300 konu açtım yemın olsun 2 seneyi geçti sigarası olmayan yazsın atayım dedim sıgara 15 o zamanlar 185 tl gitti tam bu saatler bırı yazdı kahpe bı bana atmadın diye o geldi aklıma 😁

TayfunWhite

Since 1963🐊🟢⚪
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,625
9,650
113
@alivelive dostumuzu herkes biliyor tabiri caizse harçlık veriyor ben bu forumda en çok ödülü ondan aldım hakkını yiyemem var ol dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...