- 22,806
- 20,738
- 113
Boşver abi sen kupon at dagitimi ben yaparım senin adına takılma o kadarBenim bundan sonraki paylaştığım hiç bir kupon ödüllü deil ona göre takip edelim.
Boşver abi sen kupon at dagitimi ben yaparım senin adına takılma o kadarBenim bundan sonraki paylaştığım hiç bir kupon ödüllü deil ona göre takip edelim.
Gasp ederiz valla seniBenim bundan sonraki paylaştığım hiç bir kupon ödüllü deil ona göre takip edelim.
İlluminati gibi adamsın be tövbe tövbe subliminal mesajlardan anlamam ben pek at dedim payfix daha ne diyim 😁😁😁Bencede o elliyi at yoksa kaybın elliden fazla olur sen dinle abini
Önce beni geçmen gerekGasp ederiz valla seni
Kardeşim kesem mi yok benim ? Sana niye dağıtım yaptırayım o kadar kendimi kuculteyim 😂Boşver abi sen kupon at dagitimi ben yaparım senin adına takılma o kadar
Senın le onun arası fark ne bılıyon mu senın paran vardır her gün oynar kar yapınca dagıtırsın kımseden bı şey beklemezsınburda çoğu kısıde para yok çok kez al ver yapıyo bu yüzden bırı kazanıp dağıtmayınca bız 500 u dağıtıyoruz adamlar 50k da 100 zor atıyo algısı oluşuyo mevzu bu yanı senlık bır şey yok aslındaYok anlamadığım dostum insan 100k da kazanabilir biri zorla dağıtım mi yaptırıyor onu anlayamadım neyse
Fedai mi oldun laÖnce beni geçmen gerek
Yok est yanlış anladın o anlamda söylemedim yani üzülme sen diye yazdım kusura bakma lutfen yoksa ne hattimeKardeşim kesem mi yok benim ? Sana niye dağıtım yaptırayım o kadar kendimi kuculteyim 😂
Sevdiklerimi korurum geneldeFedai mi oldun la
Enişte bunun bana söylenmesi yanlış işte bende bunu söylüyorum da neyse.Senın le onun arası fark ne bılıyon mu senın paran vardır her gün oynar kar yapınca dagıtırsın kımseden bı şey beklemezsınburda çoğu kısıde para yok çok kez al ver yapıyo bu yüzden bırı kazanıp dağıtmayınca bız 500 u dağıtıyoruz adamlar 50k da 100 zor atıyo algısı oluşuyo mevzu bu yanı senlık bır şey yok aslında
Yok senin yerine ben dağıtirim dediğin için söyledim dostum yoksa sorun yokYok est yanlış anladın o anlamda söylemedim yani üzülme sen diye yazdım kusura bakma lutfen yoksa ne hattime
Ben hani iyi adamsın seni anlamıyorlar anlamında yazdım ama cümleyi oturtanamisim sen yinede kusuruma bakma lütfenYok senin yerine ben dağıtirim dediğin için söyledim dostum yoksa sorun yok
Ne takıntılı adamsın la bosvermeyi öğren biraz sarhoş musun yoksaYok senin yerine ben dağıtirim dediğin için söyledim dostum yoksa sorun yok
Yav savaş dedıyse o genç daha fazla aldırış etme ıyı çocuk oda özür diler arkadanEnişte bunun bana söylenmesi yanlış işte bende bunu söylüyorum da neyse.
La biz yanacaz burda diye korkuyorum hatlar gidip gidip geliyor 😁Noluyo burda neyı kacırdım