Saygılar dostBişey içmedim ben daha enişte bı ufakla sarhoş olan varsa alkolü bıraksın direk 😂
Saygılar dostBişey içmedim ben daha enişte bı ufakla sarhoş olan varsa alkolü bıraksın direk 😂
Okumuş görmüş adamlariz dostHerkes bırbırıne saygılarını sunuyo burda seviyeli bi rollıng var reco
Benide dolandir hasret kaldım 😂Alivelive nin
Dolandırmam gerekti
Dıplomalı kumarbaz çok burdaOkumuş görmüş adamlariz dost
Benim açık şeffaf adamım benHerkesin son görülme kapalı kımbılır ne acın sunu awq bu gızlılık arzusu neden
Yasa dostBenim açık şeffaf adamım ben
O iş bende dost dm lütfenBenide dolandir hasret kaldım 😂
Benim acikmi modumHerkesin son görülme kapalı kımbılır ne acın sunu awq bu gızlılık arzusu neden
Sende alacaklı çok sen kapatBenim acikmi modum
Enişte yanlış anlamada saygina skayim aw neyin saygisiydi şimdi bu 😂Saygılar dost
Benimde alacak çok enişte onu nasıl yapacağızSende alacaklı çok sen kapat
Ne bıleyım yukarda gördüm bırbırınıze saygılarınızı sunuyodunuz Aliveli dostEnişte yanlış anlamada saygina skayim aw neyin saygisiydi şimdi bu 😂
Kımden alcan verdıklerını mı ıstıyonBenimde alacak çok enişte onu nasıl yapacağız
Benim kadar gerizekalı yoktur herhalde bütün parasını kumarcilara borç verip sigarasız kalanBenimde alacak çok enişte onu nasıl yapacağız
Ben kimseye saygı sunmadim laNe bıleyım yukarda gördüm bırbırınıze saygılarınızı sunuyodunuz Aliveli dost
Bana bak sen içtin mi harbiBen kimseye saygı sunmadim la
Onları istesek zaten zengin olurduk dost bizzat borç adı altında verdiklerimizden söz ediyorum senden alacahim yok ya seninle dertlesiyoruz diye yazdım dm yi bir görsen benim o değilde beni dolandıran bazı adamlara o kadar çok üzüldüm ki çok seviyordum değer veriyordum o insanlara gerçekten ama kahretsin para işi bozuyor ona çok uzzuluyrumKımden alcan verdıklerını mı ıstıyon
Kım onlar dost yaz bakalım bı ıdımlerı özelden bılelımOnları istesek zaten zengin olurduk dost bizzat borç adı altında verdiklerimizden söz ediyorum senden alacahim yok ya seninle dertlesiyoruz diye yazdım dm yi bir görsen benim o değilde beni dolandıran bazı adamlara o kadar çok üzüldüm ki çok seviyordum değer veriyordum o insanlara gerçekten ama kahretsin para işi bozuyor ona çok uzzuluyrum
Bol şanslar 🙏Kendisi bulamamış . Açlıktan kafası çalışmıyor sanırım. Kasa 1 Hedef 10 TL @alivelive