- 30,625
- 9,650
- 113
Bol şanslarMonterrey kadınlar iy 3.5 ust
Bol şanslarMonterrey kadınlar iy 3.5 ust
Birisi @Marley15 i kefil gösterdiListe bide sağ baştan say
Gökhan öyle bırımıymısGökhan duguncu
Marleyın haberi varmıymışBirisi @Marley15 i kefil gösterdi
Ben atmazsam marleyden alırsın mi dedi 😀Birisi @Marley15 i kefil gösterdi
Birde öyle hak sahipleri var ona kazanmissin hiisine kapılıp senide inandiriyor bunaPazar sabah da birisi bana yazmış o kadar kazandın 50 TL şans parası at diye benim yanımdaydı heralde dedim kazancimi felan biliyor dedim aw 😂
He birde tehdit ediyor yollamazsan konulara yazar rezil ederim diye aw zaten herkes dolandırıcı biliyorGökhan öyle bırımıymıs
Yok o beni tanır sor dedi.. adının geçtiği yerde soru sorulmaz dedik gonderdik.. şaka değil la konuşması duruyorBen atmazsam marleyden alırsın mi dedi 😀
Erdinç var her tollıngte tebrikler abim deyip payfıx yazıyo 5 kere max win almış bı kere bırınr 10 lıra attığını görmedikBirde öyle hak sahipleri var ona kazanmissin hiisine kapılıp senide inandiriyor buna
Allah AllahHe birde tehdit ediyor yollamazsan konulara yazar rezil ederim diye aw zaten herkes dolandırıcı biliyor
İki kere para istemekten banlandiErdinç var her tollıngte tebrikler abim deyip payfıx yazıyo 5 kere max win almış bı kere bırınr 10 lıra attığını görmedik
Peki dostYok o beni tanır sor dedi.. adının geçtiği yerde soru sorulmaz dedik gonderdik.. şaka değil la konuşması duruyor
Hadi onun adını yazayım @Emsalsiz1903 eski nicki asiYok o beni tanır sor dedi.. adının geçtiği yerde soru sorulmaz dedik gonderdik.. şaka değil la konuşması duruyor
Bırını ben sıkayet ettim Breh daha wın oluyo abım tebrikler teşekkürler 444444İki kere para istemekten banlandi
Yok be dost her gidenin arkasından ağlayacak olsak gondermeyiz zaten çok değil zaten 250 lir aPeki dost
Dostumuz kimse tebrik ederim. Atmazsa ben atarız . Kefil olmuşuz ,çare gelmez
Sen ciddi misinYok be dost her gidenin arkasından ağlayacak olsak gondermeyiz zaten çok değil zaten 250 lir a
Vallahi la şaka degilSen ciddi misin