- 21,286
- 13,905
- 113
Dost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyimBenide dolandir hasret kaldım 😂
Dost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyimBenide dolandir hasret kaldım 😂
İçiyorum da daha kana bile karismadi laBana bak sen içtin mi harbi
Senem yatmadın mı daha senemBol şanslar 🙏
Merhaba rüya hanım . Her seferinde bol şans yazıp gidiyorsunuz . Buyrun katılınBol şanslar 🙏
Benımde kuşum hasta agzından akıntı geliyor dostDost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyim
Boşver dost zaten uğradıkları yok terk ettiler muhtemelen yeni nickle aramizdalar selam olsun o güzel insanlaradaKım onlar dost yaz bakalım bı ıdımlerı özelden bılelım
24 saat çok la sen zevkini alacan bana çile cektirecen olmaz öyle 😂 anca beraber kanca beraber 😂Dost kuşum hastalandi . 1 k istiyor veteriner . Versene kuşum iyileşsin. Eskisi gibi değil . Ben 24 saate 3 k vereyim
Geçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diyeKımden alcan verdıklerını mı ıstıyon
50 avroya sinerji veriyor dost payfixle mümkünseMerhaba rüya hanım . Her seferinde bol şans yazıp gidiyorsunuz . Buyrun katılın
Kımmıs oGeçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diye
Birde onlar var tabiGeçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diye
Kdınlar dedin bizi vurdun yine kalbimizden dost bol şansMonterrey kadınlar iy 3.5 ust
Herkesin de kuşu hastaymış24 saat çok la sen zevkini alacan bana çile cektirecen olmaz öyle 😂 anca beraber kanca beraber 😂
Söylesene senBoşver dost zaten uğradıkları yok terk ettiler muhtemelen yeni nickle aramizdalar selam olsun o güzel insanlarada
Kıyamam deyıp eline alcak bırı arıyoz dost doğru yerde mıyızHerkesin de kuşu hastaymış
Dm atarım listeyi sanaSöylesene sen
Pazar sabah da birisi bana yazmış o kadar kazandın 50 TL şans parası at diye benim yanımdaydı heralde dedim kazancimi felan biliyor dedim aw 😂Geçen biri sansparasi attı iki gün önce yazmış beni kimse koparamaz paramı geri at diye
Gökhan duguncuKımmıs o
Liste bide sağ baştan sayDm atarım listeyi sana