- 5,221
- 3,686
- 113
hadi gözün aydın takip edemedim benGeldi valla mucize
hadi gözün aydın takip edemedim benGeldi valla mucize
Moralimi bozdun maci takip bile etdemedjm aq 🤣Ben totem yaptım son çeyreği izlemedim demek ki sıkıntı bendeymis mk
Pamuk gibi olmam lazım 😂Seni saqlam bi hamama qötürmemiz lazım tellah seni bi qüzel yumusatsın😂😂( yanlıs anlama kardo yumusatsın kelimesini
Hadi inş hedefine ulasırsın da qerisi muhim deil,kardoAnasını awradni svm butun hesaplarm boş, butun para sitede,350yi gordugum gibi sana ve ekreme 2er k aticam,bugun net zarar 350k
Kanka ilk 3 çeyreği izlesen basketbola tövbe ederdinMoralimi bozdun maci takip bile etdemedjm aq 🤣
karşılaşma hangisiLan hala devre arwsi diyo hesaba yansiyan yok, geldimi bu neden oynanmiyo bitmiyo aml
Bu maçın başından beri sonuç göstermede sıkıntı var geç gelir sonucu benimkine yansımadı dahaLan hala devre arwsi diyo hesaba yansiyan yok, geldimi bu neden oynanmiyo bitmiyo aml
Adana pammıg tarlasından,toplanmıs pammıg qibi olursun😂Pamuk gibi olmam lazım 😂
Ne yalan,söyleyim ben izledm 5 dk kalası kapattım ucuncu,ceyrekte😂Kanka ilk 3 çeyreği izlesen basketbola tövbe ederdin
Kötü olmuş reisBugun oc cska maçı 120k bi sayiyola gitti 2 ci per
Çin'den bende tek maçtan yattım ev 108.5 üst dediydim son per 3.45 dk sayı atmadı 102 de kaldı diğer 3 maç gelmiştiCin ligi baskete 2 ci per dep alir dedik, 4 sayi ondeydi, son 2 saniye kala 3luk +faul yedi berabera bitti,bugun sans bizden yana deil aq
Ms dedi kardoCin ligi baskete 2 ci per dep alir dedik, 4 sayi ondeydi, son 2 saniye kala 3luk +faul yedi berabera bitti,bugun sans bizden yana deil aq
Bidaha burada kupon bupon payoasmiyom aq, dun bi kc oc evladi kazanmiyalim diye herseyi can atıyorKötü olmuş reis
KimBidaha burada kupon bupon payoasmiyom aq, dun bi kc oc evladi kazanmiyalim diye herseyi can atıyor
Tebrikler dost kazancın daim olsun