- 13,657
- 6,839
- 113
Teşekkürler dostTebrikler dost kazancın daim olsun
Teşekkürler dostTebrikler dost kazancın daim olsun
Öylelerin ta mk site kazansa daha mı iyiymiş ulan ne şerefsiz adiler varyaBidaha burada kupon bupon payoasmiyom aq, dun bi kc oc evladi kazanmiyalim diye herseyi can atıyor
Sktr et knka , burda karakterli cok az insan var, kimsenin konusuna bile gidip yorum asla yapmam, 2 3hfatda 4 k para dagiytik nankor bu insanlar
Halen kendine qelemediBoşverin gitsin, fakat bu bourg macinin özetini izlemem lazim, son per nasil geldi lan oyle
Valla bende anlamadım Ekrem yazınca bakayım dedim son 3 dk sini falan izledim onda bile kanser oldum aqBoşverin gitsin, fakat bu bourg macinin özetini izlemem lazim, son per nasil geldi lan oyle
Sende beni kanswe ettin 😁😁 ekrem diyo 12 kaldi 4 dk var ,sen hala gelmwz diyon beni deli ettin 😂Valla bende anlamadım Ekrem yazınca bakayım dedim son 3 dk sini falan izledim onda bile kanser oldum aq
Totem o totem 😂1
Sende beni kanswe ettin 😁😁 ekrem diyo 12 kaldi 4 dk var ,sen hala gelmwz diyon beni deli ettin 😂
Acaip takipteydeydm bende bi dk kalası bi sayı kaldı atamadılar ya yeminle deli oldm😂Valla bende anlamadım Ekrem yazınca bakayım dedim son 3 dk sini falan izledim onda bile kanser oldum aq
Üçlük girmise patliyorduk amkAcaip takipteydeydm bende bi dk kalası bi sayı kaldı atamadılar ya yeminle deli oldm😂
Son bi dk kalası bi sayıyı bekledik 3 sn kalana kdrEkrem geldi gelecek diyor sen diyon yok 😂 ahdsaj
Tamamen mucize zaten oÜçlük girmise patliyorduk amk
Cansin knka, bak bu kupona dun gece hazırlamıştım oynuyamadim, 70kya 170k veriyoduTotem o totem 😂
la girdim siteye bakiyom skor 80 81 sure 1 dkdi dedim tamam faul yapar gelir, baktim sure azaldi azaldi 0 yazdı delirdim 😁Üçlük girmise patliyorduk amk
Vallahi göte bala attılar Onuda girmese kriz geçirirdim 58 sn ne faul yaptılar ne sayı attilarSon bi dk kalası bi sayıyı bekledik 3 sn kalana kdr
5dk sayı çıkmadığını bile gördüm 😂Ya bu basket tam kahpe ,1.47 saniye kala hic 19 sayi çıktığını gordunuzmu