Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı AnosValous | 2li Basketbol

Kupon Miktarı
229
Kupon Oranı
3.34

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
Yazik oldu

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,657
6,839
113
Bak hic boyle slot oynarken tamam ben zengin oldum dedinizmi, bugun marsta 10 betten sterlinle yeni oyun gates 1000e spin çevirirken girdi, 2tane buyuk carpan atti , dedim tamam 150 bin sterlin geliyo , oylece bitirdi bi bok verm3di oc evladi
Ben slota tövbe ettim reis sporda katlayıp slota yediriyom hep spor candir 😁

Aekrem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
31,888
13,783
113
@𝐁𝐋𝐀𝐂
Bak hic boyle slot oynarken tamam ben zengin oldum dedinizmi, bugun marsta 10 betten sterlinle yeni oyun gates 1000e spin çevirirken girdi, 2tane buyuk carpan atti , dedim tamam 150 bin sterlin geliyo , oylece bitirdi bi bok verm3di oc evladi
Maalesef o gahvecik dedik yüksek carpanda cok düsük ihtimalle veriyo birde carpanı tam patlayacak sembolun onune atıo devam etmesin die büyğk carpanda patlamama ihtimali %90 düsük miktarda daha cok patlıo

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,876
9,606
113
@𝐁𝐋𝐀𝐂

Maalesef o gahvecik dedik yüksek carpanda cok düsük ihtimalle veriyo birde carpanı tam patlayacak sembolun onune atıo devam etmesin die büyğk carpanda patlamama ihtimali %90 düsük miktarda daha cok patlıo
Ya hayati yalan dolan ama oynuyoruz vazgeçemiyoruz, yüzükler hersey patlıyor 100 sterlin yaziyo bet bi çarpan verse kafadan 200 300k ama nanay