- 13,657
- 6,839
- 113
Bı NBA kuponu yapıp biraz da onda kanser olalım
Cinayet sebebiVallahi göte bala attılar Onuda girmese kriz geçirirdim 58 sn ne faul yaptılar ne sayı attilar
Gördum bi kac kere alt aldım mac üst olunca😂😂Ya bu basket tam kahpe ,1.47 saniye kala hic 19 sayi çıktığını gordunuzmu
Reis 5 dk sayi ckmamasi dedin aklima oroscu evladi bodrumspor geldi, bugun 3 cu perde 6 dkda 0 sayi attilar5dk sayı çıkmadığını bile gördüm 😂
Iyi analiz lazimBı NBA kuponu yapıp biraz da onda kanser olalım
Sigorta iyidir ayni baremden yetişirsenGördum bi kac kere alt aldım mac üst olunca😂😂
tebrikler. clippers- knicks üstBı NBA kuponu yapıp biraz da onda kanser olalım
Gecen 11 maç yazdım NBA son maçta patladı 284 oran amkIyi analiz lazim
Gördüm o senmiydinGecen 11 maç yazdım NBA son maçta patladı 284 oran amk
Maalesef 😂Gördüm o senmiydin
Bende şans yok dost bu aralar GuruyummSigorta iyidir ayni baremden yetişirsen
Rastqele
Bende şans yok dost bu aralar Guruyumm
Bak hic boyle slot oynarken tamam ben zengin oldum dedinizmi, bugun marsta 10 betten sterlinle yeni oyun gates 1000e spin çevirirken girdi, 2tane buyuk carpan atti , dedim tamam 150 bin sterlin geliyo , oylece bitirdi bi bok verm3di oc evladiMaalesef 😂
Ben slota tövbe ettim reis sporda katlayıp slota yediriyom hep spor candir 😁Bak hic boyle slot oynarken tamam ben zengin oldum dedinizmi, bugun marsta 10 betten sterlinle yeni oyun gates 1000e spin çevirirken girdi, 2tane buyuk carpan atti , dedim tamam 150 bin sterlin geliyo , oylece bitirdi bi bok verm3di oc evladi
Maalesef o gahvecik dedik yüksek carpanda cok düsük ihtimalle veriyo birde carpanı tam patlayacak sembolun onune atıo devam etmesin die büyğk carpanda patlamama ihtimali %90 düsük miktarda daha cok patlıoBak hic boyle slot oynarken tamam ben zengin oldum dedinizmi, bugun marsta 10 betten sterlinle yeni oyun gates 1000e spin çevirirken girdi, 2tane buyuk carpan atti , dedim tamam 150 bin sterlin geliyo , oylece bitirdi bi bok verm3di oc evladi
Ya hayati yalan dolan ama oynuyoruz vazgeçemiyoruz, yüzükler hersey patlıyor 100 sterlin yaziyo bet bi çarpan verse kafadan 200 300k ama nanay@𝐁𝐋𝐀𝐂
Maalesef o gahvecik dedik yüksek carpanda cok düsük ihtimalle veriyo birde carpanı tam patlayacak sembolun onune atıo devam etmesin die büyğk carpanda patlamama ihtimali %90 düsük miktarda daha cok patlıo
Boşver sen NBA odaklan 😂Ya hayati yalan dolan ama oynuyoruz vazgeçemiyoruz, yüzükler hersey patlıyor 100 sterlin yaziyo bet bi çarpan verse kafadan 200 300k ama nanay
Ah ah yeminle 1 bette oynuyorken 30 a kadar sardı bi carpan atmadı 😑Ya hayati yalan dolan ama oynuyoruz vazgeçemiyoruz, yüzükler hersey patlıyor 100 sterlin yaziyo bet bi çarpan verse kafadan 200 300k ama nanay