- 22,806
- 20,738
- 113
Yakışır modumİlla ban mi atiyim yav
Yakışır modumİlla ban mi atiyim yav
Baktım ben dedim ya bu 0che777 çok şikayet var sen haklısın makara yapiyom.benOrtak ben parada değilim bu kahpe evladını heryere rezil edeceğim
84 tane kupon var bakarken gozlerim kanadiEkli dosyayı görüntüle 234498Ekli dosyayı görüntüle 234499Ekli dosyayı görüntüle 234500Ekli dosyayı görüntüle 234501Ekli dosyayı görüntüle 234502
Gelirse antep lahmacunu ismarlicam
Tek lahmacun burda 50 tl
😁😁😁😁😁😁😁
Çakal sen bizden aldığın 30 lirayı at önce pezenvek o para sana haram zıkım olsunKanka sen neyi bilip bilmeden konuşuyosun bu puşt la bunun multi 2,3 hesabı var en az hepsinden tekme yedim kendi paramı aldım ondan geçsin bu işleri gelmiş ağlıyor labuk adminler görmüyormu bunu anlamıyorum mesajlara da bakabiliyorlar sonuçta görelim kimmiş dolandırıcı si..min kumar bataklığında adımız dolandırıcı oldu aq vay anasını
Birak simdi lahmacunu sorbeyi ve parayiii1200 veren 1 basketten yatti atmadilar son ceyrek saldi karilar
Dolandicirilik yaparsan sana ne diyelimKanka sen neyi bilip bilmeden konuşuyosun bu puşt la bunun multi 2,3 hesabı var en az hepsinden tekme yedim kendi paramı aldım ondan geçsin bu işleri gelmiş ağlıyor labuk adminler görmüyormu bunu anlamıyorum mesajlara da bakabiliyorlar sonuçta görelim kimmiş dolandırıcı si..min kumar bataklığında adımız dolandırıcı oldu aq vay anasını
Senide mi çarptıÇakal sen bizden aldığın 30 lirayı at önce pezenvek o para sana haram zıkım olsun
O arkadas birinin coin hesabinimi ne calmisti bi filmi daha vardi onunÇakal sen bizden aldığın 30 lirayı at önce pezenvek o para sana haram zıkım olsun
AhhahahahahahahhahSenide mi çarptı
yaylacı bayram tarikatı mı dayıO arkadas birinin coin hesabinimi ne calmisti bi filmi daha vardi onun
Bayram Yayla Knor Çorbayaylacı bayram tarikatı mı dayı
Öyle Adamı Sikmek Lazım GöttenBu ouche mi ne başkanlarda bildirim yaptık hesabımı kapatmadı oruspu çoçuğu bendede para aldı yalvarıyordu çakal aldı ortalıktan kayboldu siktiğim