- 7,427
- 6,961
- 113
kumarcının hayatı hepaynı sabah kalk gözünü açar açmaz paralıysan siteye gırer kumarcı adam vakıt gecırmkiçin bile kumar oynar zaten hersanıye bununla hemhaliz oyuzden 10 dkda 500k olsanda yıne oynamaya devam edecen acelen yok
Evet hocam da hepimiz aynıyızbaya mesela bir sabah bir akşam ayarlasa ya da güne yaysa kuponu daha mantıklı
Param yokken full boş isem uyuyorumkumarcının hayatı hepaynı sabah kalk gözünü açar açmaz paralıysan siteye gırer kumarcı adam vakıt gecırmkiçin bile kumar oynar zaten hersanıye bununla hemhaliz oyuzden 10 dkda 500k olsanda yıne oynamaya devam edecen acelen yok
yok ben yayarım genelde cumartesi hariç yayıyorum genelde daha rahat oluyor kafamdaEvet hocam da hepimiz aynıyız
Param yokken full boş isem uyuyorum
Paran varsa güne güzel uyanıyorsun pozitif
güzel tespitkumarcının hayatı hepaynı sabah kalk gözünü açar açmaz paralıysan siteye gırer kumarcı adam vakıt gecırmkiçin bile kumar oynar zaten hersanıye bununla hemhaliz oyuzden 10 dkda 500k olsanda yıne oynamaya devam edecen acelen yok
)Paran varsa güne güzel uyanıyorsun pozitif
adamın önce borcu bitsinde boşver o sonrabıdearada paranakıy harbıden cok pintiisin daha bikişiyi gördüğünü görmedim anca hava bastıgını sanıyon kızacan ama gercek bu iyi yasa ktü kaaara gecıyosan ıkı üç garibanı görde 400 500üde onlar nasıplensın kuru kuru beklıuo adamlar belkıatar dıye antepli atmaz bensize diyim
orası öyle tabi ama kendi kararı. iyi gecelersansı bol olsun ama bu kazanma hırsı ınsanı dibeceker cok ıyı bılıyom 18lk attıgına bakayın para sı bıtınce 100lira para oluverır adama neyse sansı bol olsun ben yatar
borc ödeyecek adam öderkanka 100bin cekmısbaktım sıteden dha ödecem dıye konusuyosa o paradanda ödenmez neyse kendı yapr sonucunada kendı katlanır sansı bol olsuna
adamın önce borcu bitsinde boşver o sonra
eyv sızedeorası öyle tabi ama kendi kararı. iyi geceler
Antepli insanları bekletir kasa 500 k da olsa kaybedene kadar oynar sonra kaybettim der duru yok çok güzel kazançlar elde etdi ama durmasını bilemiyorbıdearada paranakıy harbıden cok pintiisin daha bikişiyi gördüğünü görmedim anca hava bastıgını sanıyon kızacan ama gercek bu iyi yasa ktü kaaara gecıyosan ıkı üç garibanı görde 400 500üde onlar nasıplensın kuru kuru beklıuo adamlar belkıatar dıye antepli atmaz bensize diyim
Bol sans reisBeklettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar bunun dışında limit koyduğu için site 6 bin + 2 bin de bonus miktarı Uruguay kupayı alıra bastım
Kqnka toronto zor gibi aMa imkansız degil🙏🙏Beklettiğim için kusura bakmayın arkadaşlar bunun dışında limit koyduğu için site 6 bin + 2 bin de bonus miktarı Uruguay kupayı alıra bastım