- 6,389
- 5,545
- 113
Curney lee kacan turnike geliyor orlando diyince aklima dayiEskiden hoston orlando utah detroit fLan cok iyilerfi iyi oyunculari vardi
Curney lee kacan turnike geliyor orlando diyince aklima dayiEskiden hoston orlando utah detroit fLan cok iyilerfi iyi oyunculari vardi
Hemen geliyorum..yükleme asamasindayimEskiden hoston orlando utah detroit fLan cok iyilerfi iyi oyunculari vardi
Gece kalkar orlando magic hoston finalini izkerdik 95,96 larda ne gunlerdi be kanal d veriyoduCok tanımıyom onları dayı sen dıyosan ıyılerdır
Tarihin en yeteneklisi gosteriliyor adam kankaVince carter ne la yapma etme
Smacları yeterVince carter ne la yapma etme
Yao ming vardı Houston daEskiden hoston orlando utah detroit fLan cok iyilerfi iyi oyunculari vardi
Merhaba aldmwpxmlwMafya pesımde tovbe tovbe
Sen futboldan dewam kankaVince carter ne la yapma etme
Hiç bir basarisi yok o adamın tek bı smac yarışması var yapmayın ben eskiden çok takip ederdim basket bı kac yıldır takip etmiyorum sadeceTarihin en yeteneklisi gosteriliyor adam kanka
Bol sans kardesHemen geliyorum..yükleme asamasindayim
MerhabaHiç bir basarisi yok o adamın tek bı smac yarışması var yapmayın ben eskiden çok takip ederdim basket bı kac yıldır takip etmiyorum sadece
Uykumuz geldı daHemen geliyorum..yükleme asamasindayim
Yok be ondan daha iyileri var ilk 20 ye bile zor girerTarihin en yeteneklisi gosteriliyor adam kanka
Kanka basari nbade biraz yanibdaki oyunculara da bakiyor. Ama en iyisi diye iddia etmiyorum tabiiHiç bir basarisi yok o adamın tek bı smac yarışması var yapmayın ben eskiden çok takip ederdim basket bı kac yıldır takip etmiyorum sadece
Bence de oyle dayi ama amerikalilar cok seviyor adamiYok be ondan daha iyileri var ilk 20 ye bile zor girer
Bak adam anlıyor basketten benim gibi sizin gibi cahil değil 🤣Yok be ondan daha iyileri var ilk 20 ye bile zor girer
Alwn iverson daha unluyduBence de oyle dayi ama amerikalilar cok seviyor adami