- 3,618
- 1,724
- 113
Yaşı kadar işin içindeysen kanka yatır 1000tl belki 4000 çekersinSenin yaşın kadar bu işlerin içindeyim bu işin güzel kardeşim
Yaşı kadar işin içindeysen kanka yatır 1000tl belki 4000 çekersinSenin yaşın kadar bu işlerin içindeyim bu işin güzel kardeşim
öderArtemisbet
Çekim verdim bir buçuk saat oldu bildirim bekleniyor diyor. Canlı desteğe sordum işlem sırası dedi
Bir şey istermi acaba yatırımda da bir eşey olmadı papara ile yatırım yaptım papara ile çekim verdim
Bende 2saatr bekliyorumArtemisbet
Çekim verdim bir buçuk saat oldu bildirim bekleniyor diyor. Canlı desteğe sordum işlem sırası dedi
Bir şey falan istedi mi iptal falan oldu mu hiçBende 2saatr bekliyorum
Yatacam belki belge isterler ararlar diye bekliyorumBende 2saatr bekliyorum
Birşey istemedi yatirm yaptın yöntemle çekim yapın dedi işlem sırası dedi bakiyem 3500du 3000e sabitlediler 750yatrdim yatrim miktarının 4kati cekiliormusBir şey falan istedi mi iptal falan oldu mu hiç
Bende 1000 verdim bakalımBirşey istemedi yatirm yaptın yöntemle çekim yapın dedi işlem sırası dedi bakiyem 3500du 3000e sabitlediler 750yatrdim yatrim miktarının 4kati cekiliormus
Ozaman 250yatrdinBende 1000 verdim bakalım
EvetOzaman 250yatrdin
Yok dostum aynı ip 2 tane açıldı yatırırsak şimdi diyecekler ip falan muhabbeti o yüzdenYaşı kadar işin içindeysen kanka yatır 1000tl belki 4000 çekersin
Kanka farklı isimse sorun olmaz ben aynı ip'den bana kardeşime arkadaşıma kuzenime alıp çekiyordum pek ip bakmıyorlar.Yok dostum aynı ip 2 tane açıldı yatırırsak şimdi diyecekler ip falan muhabbeti o yüzden
İsim farklı da çok başımıza geldi o yüzden artık yatıracağız şans artık sonuçta kumar oynuyoruz gidersede yapacak bişey yokKanka farklı isimse sorun olmaz ben aynı ip'den bana kardeşime arkadaşıma kuzenime alıp çekiyordum pek ip bakmıyorlar.
Şu an çok çekim yapan var kanka geç öderler.İsim farklı da çok başımıza geldi o yüzden artık yatıracağız şans artık sonuçta kumar oynuyoruz gidersede yapacak bişey yok
aga dm geli msiin sana bişey sorucamŞu an çok çekim yapan var kanka geç öderler.
Dostum çekim yaparken sms kodu filan istiyor mu yada iki adım doğrulama filan
Artemis sağlam sitedir emin olabilirsinizodemez gibi geliyor bu site bakalim cikar yakinda kokusu