Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cano99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
219
149
43
Gündüz iş ilanı paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Dayı senin Allah belanı vermiş zaten. Geçmiş olsun sana eğer seviyorsan zaten 3 4 senen...

zuzu44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
129
43

kral rahatsız mısın neden 2.konu açıyorsun

4YapraklıYonca

🍀🍀🍀
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,838
4,649
113

Sana tavsiyem peşinden koşma koşarsan uzaklaşır hiç yazma eğer sevdiyse geri gelir gelmezse zaten hiç sevmemiştir aşkada inanma akıllı ol üzme kendini önce kariyerine odaklan ondan sonra ayaklarına gelir herşey.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
İstemiyene yol vermek yaraşır ver yolu gitsin.
Abi sıkıntılar vardi mahkeme felan sıkıntıları zamanımda tek yanimda olan insandı şimdi sıkıntılar çözüldü ama o yok. Kötü günümde yanindaydi iyi günümde olmasin mi abi

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Sana tavsiyem peşinden koşma koşarsan uzaklaşır hiç yazma eğer sevdiyse geri gelir gelmezse zaten hiç sevmemiştir aşkada inanma akıllı ol üzme kendini önce kariyerine odaklan ondan sonra ayaklarına gelir herşey.
Kafelerde çalışıyoruz abi ne kariyeri yaş 23 6 gün sonra 24e giriyoruz sikko bir hayatimiz var

mehmett31

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
49
18
Bırak akışına kendini üzme yorma istemiyorsa istemiyordur. Ne eksik ne yalan bende birlikte doğum günü planları yapıyorduk. Birden bire ani bi ayrılık ve doğum günümde de ani bir şekilde babam vefat etti.Ne planladık ne oldu. Hem babam vefat etti hem onla ayrıldık üstüne bir de doğum günüm babamın ölüm günü oldu. Tam film senaryosu gibi. Ama zamanla herşeye alışıyorsun sende alışırsın kardeşim zor olacak ama olacak geçmeyen ne yok bak ki bu günlerde geçer.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Bırak akışına kendini üzme yorma istemiyorsa istemiyordur. Ne eksik ne yalan bende birlikte doğum günü planları yapıyorduk. Birden bire ani bi ayrılık ve doğum günümde de ani bir şekilde babam vefat etti.Ne planladık ne oldu. Hem babam vefat etti hem onla ayrıldık üstüne bir de doğum günüm babamın ölüm günü oldu. Tam film senaryosu gibi. Ama zamanla herşeye alışıyorsun sende alışırsın kardeşim zor olacak ama olacak geçmeyen ne yok bak ki bu günlerde geçer.
Herkes en büyük derdi kendinde sanar başın sağolsun agabey kendimden çok sana üzüldüm şuan

cano99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
219
149
43
Oldu baya da abi herşeyin üst üste gelmesi cok üzüyor insani
Kanka bende kafe sektöründeyim barista üzeri. Eğer askerlik durumun varmı bilmiyorum ama. Yani sana belki en son tavsiye verecek insanım çokta iyi anlıyorum seni. Ben evlendiğini gördüm kanka 2018 de. 2021 amcamı Balıkesir devlet de kaybederken es kaza konuştum Allah affetsin alkolde vardı tek resmine egea ile takla attım kiralık araçtı. Kafa iyi aracı oynattık diye kasko karşılamadı yetkili servis yaptı 400 k. Ama gurur var işte anladın. Bi yanım git diyor bi yanım yaşadıklarını düşünüyor. Bugun Bakırköy adliyeden silivri acık ceza teslim kağıdımı aldım 10 gün içinde. 1 sene önce baba gitti. Yani bazen onuruna bırakacaksın dostum. Bende yapamıyorum ama mecbur

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Kanka bende kafe sektöründeyim barista üzeri. Eğer askerlik durumun varmı bilmiyorum ama. Yani sana belki en son tavsiye verecek insanım çokta iyi anlıyorum seni. Ben evlendiğini gördüm kanka 2018 de. 2021 amcamı Balıkesir devlet de kaybederken es kaza konuştum Allah affetsin alkolde vardı tek resmine egea ile takla attım kiralık araçtı. Kafa iyi aracı oynattık diye kasko karşılamadı yetkili servis yaptı 400 k. Ama gurur var işte anladın. Bi yanım git diyor bi yanım yaşadıklarını düşünüyor. Bugun Bakırköy adliyeden silivri acık ceza teslim kağıdımı aldım 10 gün içinde. 1 sene önce baba gitti. Yani bazen onuruna bırakacaksın dostum. Bende yapamıyorum ama mecbur
Yaşadığımız şeylerin çoğu ayni şekilde suan beni en iyi sen anlarsin eyv abim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...