Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

altay46

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
59
18
8
Hayırlısı neyse o olsun abim umarim mutlu olursun bu hayatta
Ama hayat devam ediyor başına gelince acı zıl
Dostum, hayat bazen üstümüze kara bulutlar gibi çöker, ama unutma ki en karanlık an bile güneşin doğmasına engel olamaz. İşten kovulmuş olabilirsin, aşkta yaralanmış olabilirsin, hatta şans oyunlarında hep kaybediyor gibi hissedebilirsin. Ancak şunu bil ki hayat bize her zaman yeni fırsatlar sunar, yeter ki biz vazgeçmeyelim.

Yaşamayı hak ediyor muyuz, diye soruyorsun. Elbette hak ediyoruz! Bir şeyler yolunda gitmediğinde bu bizim değersiz olduğumuz anlamına gelmez. Bu, sadece o sayfayı kapatma ve yeni bir başlangıç yapma vaktinin geldiğini gösterir.

Bak dostum, düştüğün yerden kalkmak zor gelebilir, ama kalktığında göreceksin ki bu dünya senin için hâlâ güzelliklerle dolu. Pes etme. Kendine inan. Hayatını yeniden inşa et ve unutma, her son bir başlangıçtır.
[/QUOT Orhan Veli gibi adam noktama vs sözler harika 😃

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
1,104
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Olum utanmasan kız arkadaşının nosunu atacan bitmişse bitmiş buraya niye atıyorsun kızın yazdığını Ulan ne garip insanlar var sıçsalar bokum pembe diye konu açarlar

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
Bu askere gidince kızlar neden böyle abi cok insanin terkedilme sebebi askerlikten neden böyle oldu neden böyle oluyor kimi gelsin diye gün sayıyor kimi gitmek icin bahane buluyor
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye boşa dememişler iyi oluyor işte askerlik seni gerçekten kimin sevdiğini gösteriyor daha ne güzel bir test bulabilirsin ki ya ben askerdeyken beni aldatsaydı ben bunu hiç bilmeden onu sevmeye devam etseydim bunlarda olabilirdi beterin beteri var böylesi daha hayırlı oldu.

mehmett31

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
90
49
18
Bu askere gidince kızlar neden böyle abi cok insanin terkedilme sebebi askerlikten neden böyle oldu neden böyle oluyor kimi gelsin diye gün sayıyor kimi gitmek icin bahane buluyor
Asıl sebep ne biliyor musun önceden aldıkları bir karar biliyorlar sen ordasın ve elinden birşey gelmiyor. Özellikle orada sana bunu yaşatıp kaçıyorlar.

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
Olum utanmasan kız arkadaşının nosunu atacan bitmişse bitmiş buraya niye atıyorsun kızın yazdığını Ulan ne garip insanlar var sıçsalar bokum pembe diye konu açarlar
Belli ki canı yanmış şuan doğru karar vermesi zaten çok zor üstüne gitme da adamın anlatsın dertleşsin ne olacak sanki dost

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Dostum, hayat bazen üstümüze kara bulutlar gibi çöker, ama unutma ki en karanlık an bile güneşin doğmasına engel olamaz. İşten kovulmuş olabilirsin, aşkta yaralanmış olabilirsin, hatta şans oyunlarında hep kaybediyor gibi hissedebilirsin. Ancak şunu bil ki hayat bize her zaman yeni fırsatlar sunar, yeter ki biz vazgeçmeyelim.

Yaşamayı hak ediyor muyuz, diye soruyorsun. Elbette hak ediyoruz! Bir şeyler yolunda gitmediğinde bu bizim değersiz olduğumuz anlamına gelmez. Bu, sadece o sayfayı kapatma ve yeni bir başlangıç yapma vaktinin geldiğini gösterir.

Bak dostum, düştüğün yerden kalkmak zor gelebilir, ama kalktığında göreceksin ki bu dünya senin için hâlâ güzelliklerle dolu. Pes etme. Kendine inan. Hayatını yeniden inşa et ve unutma, her son bir başlangıçtır.
Bir şeyler yolunda gitmediğinde bu bizim değersiz olduğumuz anlamına gelmez. Bu, sadece o sayfayı kapatma ve yeni bir başlangıç yapma vaktinin geldiğini gösterir.
Bu nasıl bir söz be abi tekrar tekrar okudum..

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Diyar 1 yaş var aramızda üzül hocam ama çok takma ve asla kızı da rahatsız etme erkek adama yakışmaz evet bence o hatalı böyle bırakılmamalı bir insan ama herkes kendi bildiğini yaşar . Bir de düşün bu gün en kötü günlerin demekki daha kötüsünü göremezsin öyle motive et kendini
Bir hata yaptım. Aldatmak felan değil o hatami aciklamak istedim izin vermedi. Sadece icimi dökmek istedim giderken sorumlu benmişim gibi gösterdi ama öyle değildi zoruma gidende o onu açıklamak istedim ama rahatsiz etme dedi ne diycen ki

Yusem42

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,263
732
113
Gündüz işten kovuldum is ariyorum diye paylaşmıstım. İşte kaybettik.
Aşkta yalan olduk. Aşkta kaybettik.
Kumarda zaten kazandığımız gün yok..

Ne olacak halimiz dostlar bu hayatta ?

Yaşamayı hakkediyor muyuz..
Yazdım yazdım sildim hayat çok garip inan o yüzden nasip kader hayırlısı diyip yola devam diyeceklerim bu kadar ...

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,808
1,104
113
Belli ki canı yanmış şuan doğru karar vermesi zaten çok zor üstüne gitme da adamın anlatsın dertleşsin ne olacak sanki dost
Dünya da aşktan karı kızdan daha önemli şeyler var 2 ay sevgili olurlar evet arkadaşlar aşk acısı çekiyorum evet arkadaşlar sümüğüm akıyor napmalıyım evet arkadaşlar 500 tl var napmalıyım evet arkadaşlar dişim ağrıyor napmalıyım evet arkadaşlar dişim sararmış napmalıyım uzar böyle

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
Bir hata yaptım. Aldatmak felan değil o hatami aciklamak istedim izin vermedi. Sadece icimi dökmek istedim giderken sorumlu benmişim gibi gösterdi ama öyle değildi zoruma gidende o onu açıklamak istedim ama rahatsiz etme dedi ne diycen ki
Bahane aramış bulmuş kullanmış bu kadar basit seven insan aldatanı bile affediyor he doğru mu değil ama gitmek isteyene bahane kalmak isteyene çare çoktur dost

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Umarim ayni acıyı yaşadığın bir gün olur da o zaman aklına gelirim saygı deger abim sağlıcakla kal

Cancan9876

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
384
249
43
Dünya da aşktan karı kızdan daha önemli şeyler var 2 ay sevgili olurlar evet arkadaşlar aşk acısı çekiyorum evet arkadaşlar sümüğüm akıyor napmalıyım evet arkadaşlar 500 tl var napmalıyım evet arkadaşlar dişim ağrıyor napmalıyım evet arkadaşlar dişim sararmış napmalıyım uzar böyle
İyi de sen dünyada karıdan kızdan daha önemli şeyler olduğunu yaşayarak öğrenmedin mi bırak millette kendi yaşayıp öğrensin

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Gözden ırak olan gönülden de ırak olur diye boşa dememişler iyi oluyor işte askerlik seni gerçekten kimin sevdiğini gösteriyor daha ne güzel bir test bulabilirsin ki ya ben askerdeyken beni aldatsaydı ben bunu hiç bilmeden onu sevmeye devam etseydim bunlarda olabilirdi beterin beteri var böylesi daha hayırlı oldu.
Sonrasinda toplanman ne kadar uzun surdu abim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...