- 1,076
- 650
- 113
Her doğum günün en kötü günün oluyor demi abi öylesi daha acıAllah razı olsun kardeşim. Ama biliyorum benden de daha büyük dertleri olan var. Şükür diyip hayata devam etmeli insan.
Her doğum günün en kötü günün oluyor demi abi öylesi daha acıAllah razı olsun kardeşim. Ama biliyorum benden de daha büyük dertleri olan var. Şükür diyip hayata devam etmeli insan.
Kader ortağım benden bu kadar. Allaha emanetsinizBırak akışına kendini üzme yorma istemiyorsa istemiyordur. Ne eksik ne yalan bende birlikte doğum günü planları yapıyorduk. Birden bire ani bi ayrılık ve doğum günümde de ani bir şekilde babam vefat etti.Ne planladık ne oldu. Hem babam vefat etti hem onla ayrıldık üstüne bir de doğum günüm babamın ölüm günü oldu. Tam film senaryosu gibi. Ama zamanla herşeye alışıyorsun sende alışırsın kardeşim zor olacak ama olacak geçmeyen ne yok bak ki bu günlerde geçer.
iyi geceler abi bakalim dertlesecek baska kisiler çıkacakmı biz buralardayızKader ortağım benden bu kadar. Allaha emanetsiniz
Aynen de öyle kardeşim. Ama biliyor musun benim bunları yaşamam bende çok şeyi değiştirdi. İnsan acılarla yarı yolda kalmalarla hayal kırıklığıyla yediğin kazıklarla elinden birşey gelmemeleriyle gerçekleri görüyor ve olgunlaşıyor.Her doğum günün en kötü günün oluyor demi abi öylesi daha acı
Abi üzülerek okudum da sonunda güldürdün Allah'ta seni güldürsün..Aşk dünyanın en güzel duygusudur acizliktir teslimiyettir gururdur cesarettir korkaklıktır sabırdır aşk dünyada tadabileceğin bütün şeyleri aynı anda yaşatabilecek en güzel duygudur. Bittiği zamansa dünyada tadabileceğin en büyük acıdır bizde bu dünyaya yaşamaya geldik aşkı yaşarken tadını çıkarmayı biliyorsan bittiği zaman da acısına katlanmayı öğrenmek gerek 3 günlük dünya hayatını da bu acılarla geçirmemek gerek yaşattığı duygular için teşekkür et acını çek yoluna bak kimler kimler ayrılıyor anı olarak geride çocukları kalıyor onlar bile atlatıyor sen mi atlatamayacaksın ne demiş Sezen abla geçer geçer daha öncekiler gibi bu da geçer neler neler geçmedi ki... tek sayıdan tek golden yatan kuponlarına daha çok üzüleceğin günler de gelecek dert etme 😄
Suan ne yapiyorsun abi evli misin düzenli bir hayatin varmi mutlu musunAynen de öyle kardeşim. Ama biliyor musun benim bunları yaşamam bende çok şeyi değiştirdi. İnsan acılarla yarı yolda kalmalarla hayal kırıklığıyla yediğin kazıklarla elinden birşey gelmemeleriyle gerçekleri görüyor ve olgunlaşıyor.
Evli değilim.düzenli bir hayatım ve iyi sayılabilecek bir işim ve maddi durumum var. Allah'a şükür olabildiğim kadar mutluyumSuan ne yapiyorsun abi evli misin düzenli bir hayatin varmi mutlu musun
Yaş biraz olgun duruyorsun abi yas neydiEvli değilim.düzenli bir hayatım ve iyi sayılabilecek bir işim var ve maddi durumum var. Allah'a şükür olabildiğim kadar mutluyum
35 yaşındayım kardeşimYaş biraz olgun duruyorsun abi yas neydi
Abi hiç askta kaybettin miHayatımıza giren insanların kimisi ceza kimisi imtihandır . Hicbir şey tesadüf değildir dostum ve en önemlisi hepimiz şunu bilmeliyiz ki insan yalnız doğar ,yalnız yaşar ve yalnız ölür . Mutluluğun anahtarı zaaflarından kurtulmaktır çünkü insanın zaafları ayak bağıdır . Bize tanınan süre gereksiz insanlara ayıracak kadar uzun değil ve şunu söylemeliyim ki hayat dediğimiz şey beşikten hasta yatağina kadar olan süreçtir ve bu süre zaafında kimseyi mutlu etmek için uğraşma. Öncelikle kendini sev , kendine değer ver .. Tekrar söylüyorum kimseyi memnun etmek veya mutlu etmek için uğraşma .
Evlilik düşünüyor musun peki35 yaşındayım kardeşim
Cümlemizi dost bizde terk edildik hemde göt kadar nöbet kulübesinde kısacık bir smsle ilk orda canım yanmıştı koskoca 3 senelik ilişki çok güçlüydüm çok cesurdum kimse üzemez sanıyordum ama ilk orda üzülmüştüm bir kız için. Boynumda g-3 kafamda kompozit buz gibi hava ama o soğukta şarıl şarıl terletir adamı o acı var ya o acı e noldu sonra geçti gitti onun gibisi gelmez diyorsun geliyor onun gibi kimseyi sevemem diyorsun seviyorsun onun kadar kimse üzemez beni diyorsun öyle bir üzüyorlar ki hepsinin ortak noktası da geçip gitmesi emin ol kimi için 1 hafta kimi için 1 ay kimi için 1 yıl ama eninde sonunda geçip gidiyorAbi üzülerek okudum da sonunda güldürdün Allah'ta seni güldürsün..
Hayırlısı neyse o olsun abim umarim mutlu olursun bu hayattaAşk kolay bir şey degil 33 e geliyorum bırak vs demek kolay sevgi aşk bu zamanda bulmak zor,ben de ciddi düşündüğüm sevdiğim var iş güç muhabbet bela olmazsa evleniriz Allah yardımcın olsun,ben az kaybetme ihtimali bile ne kadar zor düşünemiyorum
Diyar 1 yaş var aramızda üzül hocam ama çok takma ve asla kızı da rahatsız etme erkek adama yakışmaz evet bence o hatalı böyle bırakılmamalı bir insan ama herkes kendi bildiğini yaşar . Bir de düşün bu gün en kötü günlerin demekki daha kötüsünü göremezsin öyle motive et kendiniHerkes en büyük derdi kendinde sanar başın sağolsun agabey kendimden çok sana üzüldüm şuan
Bu askere gidince kızlar neden böyle abi cok insanin terkedilme sebebi askerlikten neden böyle oldu neden böyle oluyor kimi gelsin diye gün sayıyor kimi gitmek icin bahane buluyorCümlemizi dost bizde terk edildik hemde göt kadar nöbet kulübesinde kısacık bir smsle ilk orda canım yanmıştı koskoca 3 senelik ilişki çok güçlüydüm çok cesurdum kimse üzemez sanıyordum ama ilk orda üzülmüştüm bir kız için. Boynumda g-3 kafamda kompozit buz gibi hava ama o soğukta şarıl şarıl terletir adamı o acı var ya o acı e noldu sonra geçti gitti onun gibisi gelmez diyorsun geliyor onun gibi kimseyi sevemem diyorsun seviyorsun onun kadar kimse üzemez beni diyorsun öyle bir üzüyorlar ki hepsinin ortak noktası da geçip gitmesi emin ol kimi için 1 hafta kimi için 1 ay kimi için 1 yıl ama eninde sonunda geçip gidiyor