- 1,076
- 650
- 113
1 ay sonra burda tekrar konusuruz bakalım neler olacakKötü değil biri gider biri gelir bir kişiye takılı kalma güçlü kal ki görsün yeni manita yap 1 ay sonra
1 ay sonra burda tekrar konusuruz bakalım neler olacakKötü değil biri gider biri gelir bir kişiye takılı kalma güçlü kal ki görsün yeni manita yap 1 ay sonra
Kanka çok seviyordum güzel maaş aldığım bı işim vardı. Heryeri gezer tozardik beraber. İstanbul'u ben onunla öğrendim. Sonra dedi babam beni sana vermez işini değiştir. Değiştirdim ama daha az maaş almaya başladım. Para bitti, bitince de kız gitti. O sıra psikolojik çöküntüye girdim. İki gün içinde terk ettim İstanbul'u. Yoksa ya ona ya kendime zarar verecektim. İşler çıkmaza girdiyse şehri terk edeceksin.
Önce ki işin neydi yeni işin neydi abi merak ettimKanka çok seviyordum güzel maaş aldığım bı işim vardı. Heryeri gezer tozardik beraber. İstanbul'u ben onunla öğrendim. Sonra dedi babam beni sana vermez işini değiştir. Değiştirdim ama daha az maaş almaya başladım. Para bitti, bitince de kız gitti. O sıra psikolojik çöküntüye girdim. İki gün içinde terk ettim İstanbul'u. Yoksa ya ona ya kendime zarar verecektim. İşler çıkmaza girdiyse şehri terk edeceksin.
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir.
Abi insan gücü bitince ne yapsin peki hic biseye hevesin kalmamis yasamaktan keyif almiyorsun intihar etmeyi düşünüyorsun bu hayatin guzel bisey olmadigina inaniyorsun bu kadar düşünce varken Allah neden bu kuluna yardim etmiyor bir yol gostermiyor abi sevilen kulu değiliz öyle düşünüyor insan
Bı İngiliz firmasında yöneticiydim. Sonra aynı sektörde Türk firmasında yönetici oldum. Ama maaş daha azdı. Karşı taraf mal olunca anlatamadım fedakarlık yaptım. Olan bana olduÖnce ki işin neydi yeni işin neydi abi merak ettim
Abi bazı şeylerde farklı bir bakış açısı değiştirdin şuan bende gerçekten. İstanbulda mısın abi sen saatlerce seninle oturup muhabbet etmek isterimSuyun akış yönüne değil, zıttına doğru yuzdugun için....
Ve kaldiki bahsettigin düşünceleri sana nakış eden yine Allah...
Dolayısıyla yol açman ya da yola gelmen için.... Bu tip deneyimler ve bu tip düşünceler dusunmelisin...
Onu hatirlaman için bunlar başında... Bak gece saat iki ve ben sana neyi hatırlatiyorum ...
Kaldiki insan acayip bir düzeyde ... Negatif durumlar gelmeden Allah'ı hatırlamıyor....
Şükürümuz çok eksik...
Çok haklısın kardeşim. İki ay önce çok büyük bı trafik kazası geçirdim. Hala yatıyorum. Ne kadar unutmuşuz Allah'ı anmayı. Allah bı şekilde kendini hatırlatıyor sana kendiniSuyun akış yönüne değil, zıttına doğru yuzdugun için....
Ve kaldiki bahsettigin düşünceleri sana nakış eden yine Allah...
Dolayısıyla yol açman ya da yola gelmen için.... Bu tip deneyimler ve bu tip düşünceler dusunmelisin...
Onu hatirlaman için bunlar başında... Bak gece saat iki ve ben sana neyi hatırlatiyorum ...
Kaldiki insan acayip bir düzeyde ... Negatif durumlar gelmeden Allah'ı hatırlamıyor....
Şükürümuz çok eksik...
İngiliz firmasında yönetici olan birini neden babasi kabul etmesin ki abi çok saçma geldi şuan bu mantikBı İngiliz firmasında yöneticiydim. Sonra aynı sektörde Türk firmasında yönetici oldum. Ama maaş daha azdı. Karşı taraf mal olunca anlatamadım fedakarlık yaptım. Olan bana oldu
Yok dostum değilim...Abi bazı şeylerde farklı bir bakış açısı değiştirdin şuan bende gerçekten. İstanbulda mısın abi sen saatlerce seninle oturup muhabbet etmek isterim
Değil mi ?Çok haklısın kardeşim. İki ay önce çok büyük bı trafik kazası geçirdim. Hala yatıyorum. Ne kadar unutmuşuz Allah'ı anmayı. Allah bı şekilde kendini hatırlatıyor sana kendini
Abi 3 defa uzun metin yazdi hepsini tek tek kaydettim musaitsen üst mesajlarda bir oku bu abi gerçektencok farkliÇok haklısın kardeşim. İki ay önce çok büyük bı trafik kazası geçirdim. Hala yatıyorum. Ne kadar unutmuşuz Allah'ı anmayı. Allah bı şekilde kendini hatırlatıyor sana kendini
Kanka gıda sektörü üzerineydi. Adama anlatamıyorum diyorumki ben buranın müdürüyum. Market işin sen işte diyo. Market değil diyorum adam mal anlamıyor.İngiliz firmasında yönetici olan birini neden babasi kabul etmesin ki abi çok saçma geldi şuan bu mantik
Eyvalah kardeşim çok sağolDeğil mi ?
Geçmiş olsun kardeşim
Oldu abi bütün yazdiklarini yer isareti yaptim Allah razi olsun senden keske yazdiklarini herkes okusaYok dostum değilim...
Gerçekten bir yardımım olsuysa ne mutlu ....
Aşķın yaşı yoktur kral 10 yaşında da 40 yaşında da ayni duygu dedigin şeyleri yapmadik mi yaptik ama hersey o degil reisim23 yaşında ne aşk aci kardeşim sizin bu yaşta uçana kaçana yapmaniz lazim aşk acisi daha sonra daha var aşk acisina
Bende Kur'an'ı Türkçe okuyup tefsir yapıyorum. Benim tek kötü alışkanlığım rulet. Onuda bırakırsam herşey tamam. Sigaram alkolüm yok çok sukurAbi 3 defa uzun metin yazdi hepsini tek tek kaydettim musaitsen üst mesajlarda bir oku bu abi gerçektencok farkli
Nasibi olan okur dostum. Aklı olan idrak eder .. gönlü olan hallenir...Oldu abi bütün yazdiklarini yer isareti yaptim Allah razi olsun senden keske yazdiklarini herkes okusa
Kral gece gece valla güldürdün he o kızın akibeti ne oldu sonraKanka gıda sektörü üzerineydi. Adama anlatamıyorum diyorumki ben buranın müdürüyum. Market işin sen işte diyo. Market değil diyorum adam mal anlamıyor.
Kardesim kadin milletti aşık oldugunu anladigi an hayatini siker bu kulagina küpe olsun1 ay sonra burda tekrar konusuruz bakalım neler olacak