Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aşk Nedir 2...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
986
367
63
Kanka çok seviyordum güzel maaş aldığım bı işim vardı. Heryeri gezer tozardik beraber. İstanbul'u ben onunla öğrendim. Sonra dedi babam beni sana vermez işini değiştir. Değiştirdim ama daha az maaş almaya başladım. Para bitti, bitince de kız gitti. O sıra psikolojik çöküntüye girdim. İki gün içinde terk ettim İstanbul'u. Yoksa ya ona ya kendime zarar verecektim. İşler çıkmaza girdiyse şehri terk edeceksin.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Kanka çok seviyordum güzel maaş aldığım bı işim vardı. Heryeri gezer tozardik beraber. İstanbul'u ben onunla öğrendim. Sonra dedi babam beni sana vermez işini değiştir. Değiştirdim ama daha az maaş almaya başladım. Para bitti, bitince de kız gitti. O sıra psikolojik çöküntüye girdim. İki gün içinde terk ettim İstanbul'u. Yoksa ya ona ya kendime zarar verecektim. İşler çıkmaza girdiyse şehri terk edeceksin.
Önce ki işin neydi yeni işin neydi abi merak ettim

Ozan670

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,032
602
113
Varoluşun sana hazırlamış olduğu plana teslim olmadığından Allah'a guvenmediginden kaynaklanir.
Abi insan gücü bitince ne yapsin peki hic biseye hevesin kalmamis yasamaktan keyif almiyorsun intihar etmeyi düşünüyorsun bu hayatin guzel bisey olmadigina inaniyorsun bu kadar düşünce varken Allah neden bu kuluna yardim etmiyor bir yol gostermiyor abi sevilen kulu değiliz öyle düşünüyor insan

Suyun akış yönüne değil, zıttına doğru yuzdugun için....

Ve kaldiki bahsettigin düşünceleri sana nakış eden yine Allah...

Dolayısıyla yol açman ya da yola gelmen için.... Bu tip deneyimler ve bu tip düşünceler dusunmelisin...

Onu hatirlaman için bunlar başında... Bak gece saat iki ve ben sana neyi hatırlatiyorum ...

Kaldiki insan acayip bir düzeyde ... Negatif durumlar gelmeden Allah'ı hatırlamıyor....

Şükürümuz çok eksik...

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113

Dolayısıyla yol açman ya da yola gelmen için.... Bu tip deneyimler ve bu tip düşünceler dusunmelisin...

Onu hatirlaman için bunlar başında... Bak gece saat iki ve ben sana neyi hatırlatiyorum ...

Kaldiki insan acayip bir düzeyde ... Negatif durumlar gelmeden Allah'ı hatırlamıyor....

Şükürümuz çok eksik...
Abi bazı şeylerde farklı bir bakış açısı değiştirdin şuan bende gerçekten. İstanbulda mısın abi sen saatlerce seninle oturup muhabbet etmek isterim

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
986
367
63

Şükürümuz çok eksik...
Çok haklısın kardeşim. İki ay önce çok büyük bı trafik kazası geçirdim. Hala yatıyorum. Ne kadar unutmuşuz Allah'ı anmayı. Allah bı şekilde kendini hatırlatıyor sana kendini

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Bı İngiliz firmasında yöneticiydim. Sonra aynı sektörde Türk firmasında yönetici oldum. Ama maaş daha azdı. Karşı taraf mal olunca anlatamadım fedakarlık yaptım. Olan bana oldu
İngiliz firmasında yönetici olan birini neden babasi kabul etmesin ki abi çok saçma geldi şuan bu mantik

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,122
591
113
23 yaşında ne aşk aci kardeşim sizin bu yaşta uçana kaçana yapmaniz lazim aşk acisi daha sonra daha var aşk acisina

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
Çok haklısın kardeşim. İki ay önce çok büyük bı trafik kazası geçirdim. Hala yatıyorum. Ne kadar unutmuşuz Allah'ı anmayı. Allah bı şekilde kendini hatırlatıyor sana kendini
Abi 3 defa uzun metin yazdi hepsini tek tek kaydettim musaitsen üst mesajlarda bir oku bu abi gerçektencok farkli

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
986
367
63
İngiliz firmasında yönetici olan birini neden babasi kabul etmesin ki abi çok saçma geldi şuan bu mantik
Kanka gıda sektörü üzerineydi. Adama anlatamıyorum diyorumki ben buranın müdürüyum. Market işin sen işte diyo. Market değil diyorum adam mal anlamıyor.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,076
650
113
23 yaşında ne aşk aci kardeşim sizin bu yaşta uçana kaçana yapmaniz lazim aşk acisi daha sonra daha var aşk acisina
Aşķın yaşı yoktur kral 10 yaşında da 40 yaşında da ayni duygu dedigin şeyleri yapmadik mi yaptik ama hersey o degil reisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...