- 85
- 40
- 18
Kral ben sigaradan denetim aldım askerde aldım cıktım aldım ama en son mahkeme 1.8 verdi geçen eve kağıt geldi ilk defa mahkuma özel gel hesabı 10 güm içinde1.8 ay baba
Kral ben sigaradan denetim aldım askerde aldım cıktım aldım ama en son mahkeme 1.8 verdi geçen eve kağıt geldi ilk defa mahkuma özel gel hesabı 10 güm içinde1.8 ay baba
Eğer ilk vukuatınsa yatmazsın 2 yıl altının yatarı yok zaten1.8 ay baba
Sanmıyorum bir şey olmaz yatarı yok o cezanınKral ben sigaradan denetim aldım askerde aldım cıktım aldım ama en son mahkeme 1.8 verdi geçen eve kağıt geldi ilk defa mahkuma özel gel hesabı 10 güm içinde
Valla inşallah denetim vitmesine 2 ay kala Bakırköy meydanda 00.1 gr yakalandık sigaradan. 1.8 aldıkSanmıyorum bir şey olmaz yatarı yok o cezanın
Iyi geceler dost hayirli tezkerelerCümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Hadi ya o meydanda hep polisler olur zaten ama bir şey olmaz sanmıyorum imkanın varsa avukat tut avukat tutman önemli birde takım elbise falan giy ciddi gözükmen de önemli. Bakma önemli değil diyenlere çok takıyorlar bunlaraValla inşallah denetim vitmesine 2 ay kala Bakırköy meydanda 00.1 gr yakalandık sigaradan. 1.8 aldık
2003 de bnde gıtmsıısıdm 18 ay .Cümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Baştacısın ben çıktım zaten 3 ay önce 1.8 verdiler 2 gün öncede mahkum kağıdı geldi. Valla bilmiyorum deneme kovalayan insanım avukat paramda yok.Hadi ya o meydanda hep polisler olur zaten ama bir şey olmaz sanmıyorum imkanın varsa avukat tut avukat tutman önemli birde takım elbise falan giy ciddi gözükmen de önemli. Bakma önemli değil diyenlere çok takıyorlar bunlara
Yani çok bir şey olmaz 1.8in yatarı yok diye biliyorum en azından bilen birine danışmanda fayda var çünkü 2 yıl altı cezalarda mahkumiyet olmuyor diye biliyorumBaştacısın ben çıktım zaten 3 ay önce 1.8 verdiler 2 gün öncede mahkum kağıdı geldi. Valla bilmiyorum deneme kovalayan insanım avukat paramda yok.
Dayı hiç kasma sabah kalkmaya mecbursun tekte pislik temizleyecen uygun adım bu başka Biley yok. Bide 3 adet mermi atışı illüminati şekliBen 28 gün gidicem millet 18 ay gitmiş daha ben gitmeden tribe girdim 😂🤣
28 zor dost . Allak kolaylık versin şimdiden...Ben 28 gün gidicem millet 18 ay gitmiş daha ben gitmeden tribe girdim 😂🤣
Töce kimlik ... 43 80Dayı hiç kasma sabah kalkmaya mecbursun tekte pislik temizleyecen uygun adım bu başka Biley yok. Bide 3 adet mermi atışı illüminati şekli
Hadi inşallah Yaşlıyız bakma 27 yaşındayım sağ salim bitsinde Hataya düştük sınıra 😄Dayı hiç kasma sabah kalkmaya mecbursun tekte pislik temizleyecen uygun adım bu başka Biley yok. Bide 3 adet mermi atışı illüminati şekli
Baştacı bende 29 zamanında gittik biz darbe falan filan İzmir menteş Allah kolaylıklar versin ne fazla ileri ne fazla geri tek kural dayımHadi inşallah Yaşlıyız bakma 27 yaşındayım sağ salim bitsinde Hataya düştük sınıra 😄
Sorma dost çarşı iznide yok 🤣🤣28 zor dost . Allak kolaylık versin şimdiden...
Sayılı gün çabuk geçer . Biz 460 saydık hemencecik geçti günler. Sizinki çok zor .Sorma dost çarşı iznide yok 🤣🤣
guzel ortam olursa hızlı gecerCümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Dayımın yaşı var. BaştacıSayılı gün çabuk geçer . Biz 460 saydık hemencecik geçti günler. Sizinki çok zor .
Dayısı gurbanDayımın yaşı var. Baştacı