Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Askere Gidiyorum

butragueno

BASKETÇİ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
56,546
30,714
113
Cümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Iyi geceler dost hayirli tezkereler

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
551
113
Valla inşallah denetim vitmesine 2 ay kala Bakırköy meydanda 00.1 gr yakalandık sigaradan. 1.8 aldık
Hadi ya o meydanda hep polisler olur zaten ama bir şey olmaz sanmıyorum imkanın varsa avukat tut avukat tutman önemli birde takım elbise falan giy ciddi gözükmen de önemli. Bakma önemli değil diyenlere çok takıyorlar bunlara

denizgltsry

^^BİZİ BİLEN BİLİR BİLMEYEN KENDİ BİLİR ^^
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,877
4,934
113
Cümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
2003 de bnde gıtmsıısıdm 18 ay .:D
allah yolunu acık etsın

cano99

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
85
40
18
Hadi ya o meydanda hep polisler olur zaten ama bir şey olmaz sanmıyorum imkanın varsa avukat tut avukat tutman önemli birde takım elbise falan giy ciddi gözükmen de önemli. Bakma önemli değil diyenlere çok takıyorlar bunlara
Baştacısın ben çıktım zaten 3 ay önce 1.8 verdiler 2 gün öncede mahkum kağıdı geldi. Valla bilmiyorum deneme kovalayan insanım avukat paramda yok.

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,014
551
113
Baştacısın ben çıktım zaten 3 ay önce 1.8 verdiler 2 gün öncede mahkum kağıdı geldi. Valla bilmiyorum deneme kovalayan insanım avukat paramda yok.
Yani çok bir şey olmaz 1.8in yatarı yok diye biliyorum en azından bilen birine danışmanda fayda var çünkü 2 yıl altı cezalarda mahkumiyet olmuyor diye biliyorum

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,972
1,595
113
guzel ortam olursa hızlı gecer