Yarın haber verirsin burdan rastlaşırız forumda merak ettim neden çağırmışlar inşallah sorun olmazDayımın yaşı var. Baştacı
Yarın haber verirsin burdan rastlaşırız forumda merak ettim neden çağırmışlar inşallah sorun olmazDayımın yaşı var. Baştacı
Polat hayırlı tezkereler kardesimCümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
E tabi 20 yaşındaki halimi düşünüyorum daha canlıydım daha yarınlar yokmuşçasına hızlı gözüm bir şey görmeden yaşıyordum şimdi ağırlaştım iyice 20lik gençlerin yanında farkeder yaşımızDayımın yaşı var. Baştacı
Yükleyemedim mb büyük dedi. Aynen öyle dost bende temizim ama hayat işte yaptıkların sonradan karşına cıkıor. Adam öldürdük ya sanki. Mali serdar lauklar neler yaptı saldılar bize gir çık. Çıkmakta belli değil yaniBaştacısın kral dosya bu
Gittim daha beter geldim dost 😂kumarla gittigin asker ocagindan,kumarsiz donersin umarım . yolun acik olsun
gerci dost su ekonomi de asker ocağına gidenler daha beter doner. yine de 6 ay pek sorun olmaz yaGittim daha beter geldim dost 😂
Bedellide 20 yaşında adam bulamazsın.Yarın haber verirsin burdan rastlaşırız forumda merak ettim neden çağırmışlar inşallah sorun olmaz
He o zaman iyi çoğu benim yaşlardaBedellide 20 yaşında adam bulamazsın.
Geneli 28-40 arası.
Bende 32 yaşında gittim.
Bu adamıda seviyorum net kısa öz.Bedellide 20 yaşında adam bulamazsın.
Geneli 28-40 arası.
Bende 32 yaşında gittim.
İşin gücün beleş dost 😁Tam zamaninda gidiyon yemek yatak beleş şimdi çay kahvede orda 1 liradir ohh kebap 😁
Sen askeriyeyi borumu saniyon şuan çogu insanin evinde oyle 3 ogun yemek yok çay kahve desen 1 tl falandir spor desen oda beleş simdi cagirsin giderim 😁İşin gücün beleş dost 😁
Boru sanmıyorum elbette 15 ay yaptık tabi 😁 .keyifler iyiydi ya keşke bir daha gitsek dediğin gibi 😁Sen askeriyeyi borumu saniyon şuan çogu insanin evinde oyle 3 ogun yemek yok çay kahve desen 1 tl falandir spor desen oda beleş simdi cagirsin giderim 😁
Çıkana kadar ıstırap zannediyor insan reis. Şimdi diyorsun saatin belli yapacağın belli.Boru sanmıyorum elbette 15 yaptık tabi 😁 .keyifler iyiydi ya keşke bir daha gitsek dediğin gibi 😁
Allah hayırlı teskere nasip etsin allaha emanet olCümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Hayırlı teskerelerCümleten iyi geceler dostlar,abiler ve kardeşler.Yarın her türk erkeğine verilen en büyük sorumluluğu vatani görevini yapmak için askere gidiyorum.Döndüğümde umarım bol kazançlarınızı görürüm hepinize güzel bol kazançlar cümleten iyi geceler Allah'a emanet olun.
Istırap mevzusu da insandan dolayı öyle. Sorunlu asker çok vardı yani . Düzen vardı evet .Her şey zamanında güzel.Çıkana kadar ıstırap zannediyor insan reis. Şimdi diyorsun saatin belli yapacağın belli.