- 4,169
- 2,932
- 113
Tek sıkıntı gece 3 te kalkmak ıyyy hatirladim tuylerim urperdi ag 😁Boru sanmıyorum elbette 15 ay yaptık tabi 😁 .keyifler iyiydi ya keşke bir daha gitsek dediğin gibi 😁
Tek sıkıntı gece 3 te kalkmak ıyyy hatirladim tuylerim urperdi ag 😁Boru sanmıyorum elbette 15 ay yaptık tabi 😁 .keyifler iyiydi ya keşke bir daha gitsek dediğin gibi 😁
Aynen öyle reisim yaşanması gerekeni YAŞADIKIstırap mevzusu da insandan dolayı öyle. Sorunlu asker çok vardı yani . Düzen vardı evet .Her şey zamanında güzel.
3 5 soğuk Ankara geceleri .. Bi doğu değil elbette ama soğuğu da adam harcardı awTek sıkıntı gece 3 te kalkmak ıyyy hatirladim tuylerim urperdi ag 😁
Evet beyler yasin az sonra askerlik anılarına geçecek evet yasin dinliyoruz 😁3 5 soğuk Ankara geceleri .. Bi doğu değil elbette ama soğuğu da adam harcardı aw
Ooo reis ankaralı dostlar anlatırdı ankara soğuğu göt kesiyor diye )3 5 soğuk Ankara geceleri .. Bi doğu değil elbette ama soğuğu da adam harcardı aw
Bak bir şey anlatayım ondan sonra anlatmam daha 😁😁 bi gece 3 5 benzinlik nöbeti yeni üst devre oldum alt devre yeni gelmiş nöbet tutuyoruz beraber bu önde tekmil veriyor ben arkada sigara vs içiyorum yatıyorum kamyonda bu alt devre geldi koşa koşa sen öne geçer misin dedi . Dedim hayırdır ya biraz üşüdüm kamyona geçeyim falan neyse tamam dedim gittim giriş kapısı kulübeye devriye geliyor tekmil veriyorum bu kayıp tabi diyorum komutanım köşeye gitmiştir tamam neyse dedi ikiciye yine devriye atacam falan . Emredersiniz komutanım gitti devriye . Bunun yanına gittim merak ettim öldü mü kaldı mı diye meğer ishal olmuş bu amk 😁😁😁😁😁 g.tü açık geziyor soğukta ama durmuyor herifin kıçı ya git falan dedi . Krize girdim orda bana bi bakışı var o mahcubiyeti ömrüm boyunca unutmam ama her yer leş gibi amk soğuk bile bastiramiyordu o kokuyu . Askerlik böyle boktan anılarla dolu 😁😁😁😁Evet beyler yasin az sonra askerlik anılarına geçecek evet yasin dinliyoruz 😁
Ulan gece gece guldurdun 😁😁😁Bak bir şey anlatayım ondan sonra anlatmam daha 😁😁 bi gece 3 5 benzinlik nöbeti yeni üst devre oldum alt devre yeni gelmiş nöbet tutuyoruz beraber bu önde tekmil veriyor ben arkada sigara vs içiyorum yatıyorum kamyonda bu alt devre geldi koşa koşa sen öne geçer misin dedi . Dedim hayırdır ya biraz üşüdüm kamyona geçeyim falan neyse tamam dedim gittim giriş kapısı kulübeye devriye geliyor tekmil veriyorum bu kayıp tabi diyorum komutanım köşeye gitmiştir tamam neyse dedi ikiciye yine devriye atacam falan . Emredersiniz komutanım gitti devriye . Bunun yanına gittim merak ettim öldü mü kaldı mı diye meğer ishal olmuş bu amk 😁😁😁😁😁 g.tü açık geziyor soğukta ama durmuyor herifin kıçı ya git falan dedi . Krize girdim orda bana bi bakışı var o mahcubiyeti ömrüm boyunca unutmam ama her yer leş gibi amk soğuk bile bastiramiyordu o kokuyu . Askerlik böyle boktan anılarla dolu 😁😁😁😁
Ah be dayım. İzmir menteş istikamda akşam 10 12 nöbetideyiz parola çimen-yaş siirtli bitane turşuyla tutuyoruz yemekhane nöbeti ozaman takılıyoruz sigaraya çimentepeden almışısız yok ben şöyle içiyorum ben buyum falan neyse sen dur ben saracam hesabı sardım geldim. Reis anlarız bozmayın içemessin falan. Bi dikiyor bizi bol kıyma yap falan. Geldim lavuk iptal. Komutan gelmedi allahtan. Doldur boşalt tanıdık allahtan uzman devreye bırakmış. Lavuğu yatağına zor attım.Bak bir şey anlatayım ondan sonra anlatmam daha 😁😁 bi gece 3 5 benzinlik nöbeti yeni üst devre oldum alt devre yeni gelmiş nöbet tutuyoruz beraber bu önde tekmil veriyor ben arkada sigara vs içiyorum yatıyorum kamyonda bu alt devre geldi koşa koşa sen öne geçer misin dedi . Dedim hayırdır ya biraz üşüdüm kamyona geçeyim falan neyse tamam dedim gittim giriş kapısı kulübeye devriye geliyor tekmil veriyorum bu kayıp tabi diyorum komutanım köşeye gitmiştir tamam neyse dedi ikiciye yine devriye atacam falan . Emredersiniz komutanım gitti devriye . Bunun yanına gittim merak ettim öldü mü kaldı mı diye meğer ishal olmuş bu amk 😁😁😁😁😁 g.tü açık geziyor soğukta ama durmuyor herifin kıçı ya git falan dedi . Krize girdim orda bana bi bakışı var o mahcubiyeti ömrüm boyunca unutmam ama her yer leş gibi amk soğuk bile bastiramiyordu o kokuyu . Askerlik böyle boktan anılarla dolu 😁😁😁😁
Sabah bi kalktık bölük komutanı bizi tahlile yolladı. Kanda da cıktı aldık ceza 12 artı 1 yedikAh be dayım. İzmir menteş istikamda akşam 10 12 nöbetideyiz parola çimen-yaş siirtli bitane turşuyla tutuyoruz yemekhane nöbeti ozaman takılıyoruz sigaraya çimentepeden almışısız yok ben şöyle içiyorum ben buyum falan neyse sen dur ben saracam hesabı sardım geldim. Reis anlarız bozmayın içemessin falan. Bi dikiyor bizi bol kıyma yap falan. Geldim lavuk iptal. Komutan gelmedi allahtan. Doldur boşalt tanıdık allahtan uzman devreye bırakmış. Lavuğu yatağına zor attım.
12 + 1 gün değil mi ?Sabah bi kalktık bölük komutanı bizi tahlile yolladı. Kanda da cıktı aldık ceza 12 artı 1 yedik
12 + 1 gün değil mi ?
Total 2015 Kasım gittim 2017 occakgeldim13 ay reisim
Offf fenaymış.. geçmiş olsun.13 ay reisim
Benim max 7 gün uzadı kavgadan dolayı 21 gündü ama indirim yaptılar 😁Total 2015 Kasım gittim 2017 occakgeldim
Baştacı. Hayırlı geceler kaçıyorum ben.Offf fenaymış.. geçmiş olsun.
Abi ite it diyemiyorsun orda mecbursunBenim max 7 gün uzadı kavgadan dolayı 21 gündü ama indirim yaptılar 😁
İyi geceler dostBaştacı. Hayırlı geceler kaçıyorum ben.
O bendim dostum hani aramızda kalacaktıBak bir şey anlatayım ondan sonra anlatmam daha 😁😁 bi gece 3 5 benzinlik nöbeti yeni üst devre oldum alt devre yeni gelmiş nöbet tutuyoruz beraber bu önde tekmil veriyor ben arkada sigara vs içiyorum yatıyorum kamyonda bu alt devre geldi koşa koşa sen öne geçer misin dedi . Dedim hayırdır ya biraz üşüdüm kamyona geçeyim falan neyse tamam dedim gittim giriş kapısı kulübeye devriye geliyor tekmil veriyorum bu kayıp tabi diyorum komutanım köşeye gitmiştir tamam neyse dedi ikiciye yine devriye atacam falan . Emredersiniz komutanım gitti devriye . Bunun yanına gittim merak ettim öldü mü kaldı mı diye meğer ishal olmuş bu amk 😁😁😁😁😁 g.tü açık geziyor soğukta ama durmuyor herifin kıçı ya git falan dedi . Krize girdim orda bana bi bakışı var o mahcubiyeti ömrüm boyunca unutmam ama her yer leş gibi amk soğuk bile bastiramiyordu o kokuyu . Askerlik böyle boktan anılarla dolu 😁😁😁😁