- 337
- 116
- 43
Geçmiş olsun hocamkurudum allah tarafından at galopta kaldı kafayla verdı
Geçmiş olsun hocamkurudum allah tarafından at galopta kaldı kafayla verdı
hakimbaba 48 ganyan milleti patates ettiSinerji beylerrr ciğerini sökücem 5li ganyanın Ekli dosyayı görüntüle 20221 Ekli dosyayı görüntüle 20221 Ekli dosyayı görüntüle 20222
6 pencere kalmis 48 ganyana geldi asla pencere birakma bu sekildeKafayı patlattık,bakalım gerisi ne olacak Ekli dosyayı görüntüle 20215 Ekli dosyayı görüntüle 20215 Ekli dosyayı görüntüle 20215 Ekli dosyayı görüntüle 20215 Ekli dosyayı görüntüle 20215
Hedef 5liydi zaten Zaten burda 6da gelmez, koy götüne 6lının6 pencere kalmis 48 ganyana geldi asla pencere birakma bu sekilde
Tebrikler koydun he 5liyiHedef 5liydi zaten Zaten burda 6da gelmez, koy götüne 6lının
hakimbaba 48 ganyan milleti patates etti
2.. 3 bin arası verir hayırlı olsunÇok bi şey vermez ama koyduk 5liyi, neyse sermaye sermayedir.
Aynen koyduk da çok bi şey vermez, bakalım. En azından sermaye çıktı İstanbul'aTebrikler koydun he 5liyi
1164 vermiş, Dorsa'ya güvenebilsem 6lıyı bulurdum 27 bin vermiş amkIstanbulda Real Story tek olabilir
Aynen dedim çok bi şey vermez. Neyse gömecez parayı istanbul'a yapacak bi şey yok1100 lira vermis
Nooldu be isyankar cumlelerKolpa değil adam gibi adam olacaksın dürüst olucaksin kaypak olmucaksin herkese bolsans