Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Atashk / Son 1 Tercih Hayat Değiştirebilir

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
4.80

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,249
2,172
113
3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Verecem dedin diye bu yorumu yapiyorum benide yanlis anlama

JoeQuanqa

Kıpkırmızı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,628
15,510
113
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Pıtırcık nasıl gidiyor

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,782
3,701
113
Reisim bee nasılsın

kansuozcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
195
38
28
Genelde unutulursa zaten kazanılan para bir anda buhar oluyor denemdi ve yaşandı