Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Atashk / Son 1 Tercih Hayat Değiştirebilir

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
4.80

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,519
4,235
113
Sağlık olsun ilk kupon won oldu. 3-5 ten verdi kötü oldu

Ptr2888

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,430
2,686
113
3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Verecem dedin diye bu yorumu yapiyorum benide yanlis anlama

Slayer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,563
1,966
113
Tebrikler tekrardan yarına kat ve katlanır inşallahh

JoeQuanqa

you will be left with scars
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,256
15,889
113
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Pıtırcık nasıl gidiyor

tekalali6767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,519
4,235
113
Reisim bee nasılsın

kansuozcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
209
47
28
Genelde unutulursa zaten kazanılan para bir anda buhar oluyor denemdi ve yaşandı