- 8,782
- 3,701
- 113
Sağlık olsun ilk kupon won oldu. 3-5 ten verdi kötü oldu
Aynen öyle adam gibi 7-2 7-3 falan bitse daha iyiydiEn acısı 3-5 den vermesi başka bişey değil o kadar getir getir herşeyde öne geç ver buraya kadar niye getirdiyse
Bence baştan sona takip eden 4 kişiye ver daha adil olur başkan3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Hadi daim olsun3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Ya o zaman hiç yoktan koymazdı 3-5 den veren adam zaten hiç istememiştir başka bişey değil.Aynen öyle adam gibi 7-2 7-3 falan bitse daha iyiydi
Tebrikler dost tekrardan büyük iş çıkarmışsın3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
3-5den vermesi kötü oldu .. yinede kazancın daim olsun reis3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
bizede tüyo ver dost be3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Dost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence3:5 ten alamadi 7:5 tb.. sağlık olsun.. bunada şükür.. yarın özelden iletişime geçerim 4 kişiye. Çekiliş yapıp kazananlara ..
Pıtırcık nasıl gidiyorDost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Verecem dedin diye bu yorumu yapiyorum benide yanlis anlama
Reisim bee nasılsınDost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Tebrikler tekrardan yarına kat ve katlanır inşallahh
Genelde unutulursa zaten kazanılan para bir anda buhar oluyor denemdi ve yaşandıDost daim ola uzaktan gordum arkadaslar 2 saatir seni takipliyor 80k getirtmişler varken bekletme haddim degil belki ama haydan gelmis huya gidecek takip edenleri sevindirmek yapacagin en dogru is yarina birakma bence
Burada öyle bir durum nadir olur dostum. Ptr demek istediği sıcağı sıcağına insanları mutlu et diyor.Genelde unutulursa zaten kazanılan para bir anda buhar oluyor denemdi ve yaşandı