Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet ATM'de Para Unutmak

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Arkadaşlar ATM den kartı aldım parayı haznede unutmuşum ne olur sizce arkamda da insanlar vardı kimse ses etmedi bankayı aradım işlem açtılar
5300 tl

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,905
10,735
113
Arkadaşlar ATM den kartı aldım parayı haznede unutmuşum ne olur sizce arkamda da insanlar vardı kimse ses etmedi bankayı aradım işlem açtılar
5300 tl
O iş 1 haftaya çözülür ATM sayımında

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
389
109
43
Bende parayı aldım kartı bıraktım şimdiki nin 200 bin ek hesap limitene bedel 🤣🤣🤣 arkamadan koştular verdiler kartı 🤣🤣🤣

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Arkanda sıra var sen para çekiyorsun parayı arkadaki alıyo söylemiyor onun ben şerefine sokayım gitti o fatura sana kesilir

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
718
113
Başın sağolsun dostum arkandaki adamın insafına kalmış ama ATM kamerasından bulurlar aslında ama süreç nasıl işler onu bilmek lazım

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
birisi aldiysa kamera kayitlarindan çıkar 6 farkli kamera var atmlerde. almadiysa zaten sayımda çıkar. biri aldiysa biraz uzun iş olur hırsızlık dava o bu şu derken ugraşırsın

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Belli oldu estudiantes maçına ilk yarı 0.5 e 10.000k vurulup cikarilcak o para

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
Sonuç olarak dönüş diyoruz yani teşekkürler arkadaşlar bisiler yazdınız gece gece

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
832
307
63
Belli oldu estudiantes maçına ilk yarı 0.5 e 10.000k vurulup cikarilcak o para
Atm de para çekerken kartı aldıktan sonra parayı hazneden 10 saniye içinde almazsan hazne kapanıp bankamatik parayı geri alıyor. Para hesabına geri yatmaz , hangi bankamatikse o bankaya gidip form dolduruyorsun. Paranı hesabına geri yatırıyorlar.

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,141
718
113
Atm de para çekerken kartı aldıktan sonra parayı hazneden 10 saniye içinde almazsan hazne kapanıp bankamatik parayı geri alıyor. Para hesabına geri yatmaz , hangi bankamatikse o bankaya gidip form dolduruyorsun. Paranı hesabına geri yatırıyorlar.
10 saniye de arkasindaki adam uçurur o parayı kral

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
145
43
10 saniyeyse içerde kalmistir o para gidip garantiye doldurayim formu

RaymondReddington

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,129
1,161
113
Senden sonraki işlem yapan kişi parayı bankaya ya da polise iade etmemişse geçmiş olsun hakkında dava açılır ceza alır arabuluculuk ile o parayı sana teklif eder.
yok iade etmişse paran sana kısa sürede gelir.
yerden para bulup iade etmemek suç ve cezası var tabi kişi tespit edilebilirs.sende durum ATM kamerasından dolayı kolay

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Kesin arkandaki parayı aldı sıradakiler ses çıkarmasın diye hepsi ile parayı bölüstu