- 500
- 145
- 43
Arkadaşlar ATM den kartı aldım parayı haznede unutmuşum ne olur sizce arkamda da insanlar vardı kimse ses etmedi bankayı aradım işlem açtılar
5300 tl
5300 tl
O iş 1 haftaya çözülür ATM sayımındaArkadaşlar ATM den kartı aldım parayı haznede unutmuşum ne olur sizce arkamda da insanlar vardı kimse ses etmedi bankayı aradım işlem açtılar
5300 tl
Birisi almıştır ya muhtemelen arkamdakilerdenO iş 1 haftaya çözülür ATM sayımında
Telefon konuşmasındaydim vefat olmuş kafa daldı kartı aldım çıktım direkO iş 1 haftaya çözülür ATM sayımında
Koşa koşa arkadan para geleydi kusurat takdim edilirdiBende parayı aldım kartı bıraktım şimdiki nin 200 bin ek hesap limitene bedel 🤣🤣🤣 arkamadan koştular verdiler kartı 🤣🤣🤣
Çok kalabliksa indirmiş olabilirlerBirisi almıştır ya muhtemelen arkamdakilerden
Gideni ararken elindekinide verme gece maclari sıkıntılıBelli oldu estudiantes maçına ilk yarı 0.5 e 10.000k vurulup cikarilcak o para
Atm de para çekerken kartı aldıktan sonra parayı hazneden 10 saniye içinde almazsan hazne kapanıp bankamatik parayı geri alıyor. Para hesabına geri yatmaz , hangi bankamatikse o bankaya gidip form dolduruyorsun. Paranı hesabına geri yatırıyorlar.Belli oldu estudiantes maçına ilk yarı 0.5 e 10.000k vurulup cikarilcak o para
10 saniye de arkasindaki adam uçurur o parayı kralAtm de para çekerken kartı aldıktan sonra parayı hazneden 10 saniye içinde almazsan hazne kapanıp bankamatik parayı geri alıyor. Para hesabına geri yatmaz , hangi bankamatikse o bankaya gidip form dolduruyorsun. Paranı hesabına geri yatırıyorlar.
10 saniyeyse içerde kalmistir o para gidip garantiye doldurayim formuAtm de para çekerken kartı aldıktan sonra parayı hazneden 10 saniye içinde almazsan hazne kapanıp bankamatik parayı geri alıyor. Para hesabına geri yatmaz , hangi bankamatikse o bankaya gidip form dolduruyorsun. Paranı hesabına geri yatırıyorlar.
Karı vardi 45 yaşlarında10 saniye de arkasindaki adam uçurur o parayı kral