Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avrupa’nın Fatihi Galatasaray Old Trafford’da Galip

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,875
26,284
113
Kopenhag dediğiniz takımı geçen sene m.city bile yenemedi diye hatırlıyorum

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
Screenshot_20231004_001451_Chrome.jpg

gülen arkadaşları ve umarsızca kerem'e sallayan ftci dostu alalım şöyle ya :D

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Hayatindibi bilmiyorum ki dost vallah bakamadım ki hiç anca işten geldim hicbirsye bakmadım bi bakabilcen mi dost birşeyler varmı diye istatislik ne bilmiyorum. Ki

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,453
939
113
Kereme hâlâ küfrediyorum, bu maçta da kötüydü
hocam allah seni bildiği gibi yapsın, kerem yerine mertens oynasa kesin girerdik o pozisyonlara adam mentali sağlam tutup topu köşeye kapattı maç döndü 90dk.koştu savaştı daha ne bekliyosunuz biraz mantık bu maçta sövülcek tek adam teteydi sahada yoktu onun dışında herkes takdire şayan maç çıkardı

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,259
47,978
113
hocam allah seni bildiği gibi yapsın, kerem yerine mertens oynasa kesin girerdik o pozisyonlara adam mentali sağlam tutup topu köşeye kapattı maç döndü 90dk.koştu savaştı daha ne bekliyosunuz biraz mantık bu maçta sövülcek tek adam teteydi sahada yoktu onun dışında herkes takdire şayan maç çıkardı
Bn keremi tuncay sansliya benzetiyorum kopek kisi kosuyor fbliyim ama keremi begeniyor ve seviyorum efendide ayrica

Cubiter

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,084
10,035
113
Teteyide geçen çok ovdum ben ondan oynayamadi kesin :D