- 1,453
- 939
- 113
siyasi gorusu disinda defosu yok super cocukBn keremi tuncay sansliya benzetiyorum kopek kisi kosuyor fbliyim ama keremi begeniyor ve seviyorum efendide ayrica
siyasi gorusu disinda defosu yok super cocukBn keremi tuncay sansliya benzetiyorum kopek kisi kosuyor fbliyim ama keremi begeniyor ve seviyorum efendide ayrica
Daha sabah dedim maçtannönce Tete kendini bulamadı, topları eziyor bazen de bencil düşünüyorTeteyide geçen çok ovdum ben ondan oynayamadi kesin
ters ayaklı amrabata gram üstünlük kuramadı büyük hayal kirikligiydi bu mac.. baris alper neler yapti ya herif harikaydi herkes muthisti ruya gibi galibiyet ölücem zevktenTeteyide geçen çok ovdum ben ondan oynayamadi kesin
Neyse bugün kazandık açıkçası deplasman olmasına rağmen ezik oynamadık GS iyiydi bayDaha sabah dedim maçtannönce Tete kendini bulamadı, topları eziyor bazen de bencil düşünüyor
Bir futbolcudan beklentimiz aynı değil sanırım. İlk yarıda gene klasik pas hataları yaptı. İkinci yarı zaha top verdi ona, o pozisyonu atabilirfi ama dışarı vurdu. Kerem bu pas atma işini vs düzeltse şuan olduğundan çok daha fazla katkı yapar skora ve oyuna. Barış Alperden hiç ümidim yoktu ama adam bugün oynadı. Kaan yerine ndombele ile başlasa ilk yarı gol yemezdik muhtemelen ama grup ikinciliği için çok güzel bir galibiyethocam allah seni bildiği gibi yapsın, kerem yerine mertens oynasa kesin girerdik o pozisyonlara adam mentali sağlam tutup topu köşeye kapattı maç döndü 90dk.koştu savaştı daha ne bekliyosunuz biraz mantık bu maçta sövülcek tek adam teteydi sahada yoktu onun dışında herkes takdire şayan maç çıkardı
Herhangi bir Türk takımı için hazırlık yapmamıza gerek yok diyen Bruno Fernandes'e ve ilk yarıda zahaya artistlik yapan vitaminsiz uzun saçlı bebeye fena girdi bu galibiyetNeyse bugün kazandık açıkçası deplasman olmasına rağmen ezik oynamadık GS iyiydi bay
Valla bomboş gitti dışarı vurdu. Kopenhag maçında da öyle boş pozisyonda dışarı vurduO plaseyi kaçırdı 3 dk aralıksız sövdüm sonra sapladı 2-2 oldu
Çok gol yediğimiz doğrudur ama atabiliyoruz buda iyi haberBu machester kopenhagi paramparça eder bayerde gs yi duman eder malesef gerçek böyle yazın kenara Bayern 2 maçıda alir
Dost başka maç izledik galiba mk ne güzel oynaması su United kadrosundan bizim 3 büyüklere casemiro rashford Bruno Fernandes harici bir tane adam almam la bu ne mk ligi ilk 10 da bitiremez bunlar eksikler iyilesmezse 😂Gs kopenhagi orda hayatta yenemez united çok güzel top oynadı ama gs sansliydi
Sen neden her Galatasaray kazandığında ya da olumlu bir şey paylaşıldığında altına sürekli olumsuz geliyorsun hocam merak ettimDost başka maç izledik galiba mk ne güzel oynaması su United kadrosundan bizim 3 büyüklere casemiro rashford Bruno Fernandes harici bir tane adam almam la bu ne mk ligi ilk 10 da bitiremez bunlar eksikler iyilesmezse 😂
Hakkını vermek lazım bence maç ortada bile deyildi GS deplasmanda olmasına rağmen iyi oynadı atak oynaması hoşuma gitti maç öncesi 1 puan oynarlr diye düşündüm ama hep galibiyete oynadılar resenGs kopenhagi orda hayatta yenemez united çok güzel top oynadı ama gs sansliydi
Ne alakası var gordugumu yaziyorim ki yazdığımda GS ile alakalı birşey yok arkadaş United guzel oynadj yazmış bende ona gördüğümü yazdım GS ile ilgili ne yazmışımSen neden her Galatasaray kazandığında ya da olumlu bir şey paylaşıldığında altına sürekli olumsuz geliyorsun hocam merak ettim