Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Avrupa’nın Fatihi Galatasaray Old Trafford’da Galip

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Burdan bahsediyorum zaten üçüncü maçtan. Arenadan kim kolay çıktı bugüne kadar kimleri gömdük bayernide gömeriz. kopenhag deplasmanından zor çıktılar rams park cehennem :)
Bayern bizi 2 maçta da yener adamlar insanüstü bir futbol oynuyor copenhag gibi fizikli genç bir takım bile dayanamadı maçı verdiler 65 ten sonra.

Tabi futbol bu bi kırmızı yerler rüzgar bizim tarafımıza döner umarım puan alırız bayernden

pehlivan35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,936
5,123
113
Bayern bizi 2 maçta da yener adamlar insanüstü bir futbol oynuyor copenhag gibi fizikli genç bir takım bile dayanamadı maçı verdiler 65 ten sonra.

Tabi futbol bu bi kırmızı yerler rüzgar bizim tarafımıza döner umarım puan alırız bayernden
United Kopenhaga puan kaybeder bu oyunla

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@pehlivan35 dost şampiyonlar Ligi'nde bu dediğin zor olur Kopenhag iyi takım dost zor takım öyle kolay kolay yenecek takım değil adamlar deli gibi koşuyor mücadele ediyor

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,258
47,976
113
ne 3. sü dost puan durumuna bakmadın herhalde sen.

2. sıradayız 4 puanla.

Manu 0 puanda.
Bu copenhag manuyu yenemese bile berabere kalır ekmeğimize yağ sürer.
Copenhagı deplasmanda şamarlarız
Ben suanki puan durumunu ezbere biliyorum kardes puan tablosuna bakmama gerrk yok.manu toparlayabilir ingiliz takimlari birden renk degisebiliyorlar eksikleri cok, fazla sakatlari var eger onlara burda yenilmezsek cok iyi olur 3.luk cok muhtemel 2.likde %60 ihtimal bnce eger cophenhaga deplasmanda yenilmezsek harika olur olduki yenildik puanlar 4e4 olur zaten bidahaki mac bizim munihle cophe deplasmanda manu ile oynuyor biz burda bayerne yenilirsek cophede bizim gibi surpriz yapip manuyu yendigi an ortalik karisir.ama kilit maclar evimizdeki bayern deplasmandaki cophe maclari olur diye dusunuyorum.insallah 2. Oluruz bakalim ne olck

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Daimon dost dün aksamda söyledim yencez diye bugünde hep işyerinde söyledim GS yenecek millet makara yapuyordu benle inanmak herşeyden daha önemli biz kendimizi küçük gordugumuzde başarı zaten gelmez

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,875
26,284
113

Musiela çok iyi bu sene

Lawlss

Kumarı bıraktım, kendinize iyi bakın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,422
5,759
113
Manu bu sene cok kotu kardes eksigide cok sen neye dayanarak onu dedinki?tam kadro olsa neyse diycem
Valla sırf ilk yarıdan Bruno Fernandes kendisinin 5. takımının 9. golünü atar diyodum ama çok kötü oynadılar. Bayern maçındaki performanslarına da güvendim bi tık :D

Brsgs1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,771
2,035
113
@Hayatindibi yok dost isteydim maaş yatmadı eğer maaş günüde maç olsaydı tertemiz 1 k basacaktim