- 1,786
- 2,073
- 113
Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Yaş kaç dostBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Yaşı uzun bahtı guzel olsunBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
37 dostumYaş kaç dost
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunTebrik ederim, sağlıklı güzel bi hayatı olur umarım
Allah analı babalı büyütsün inşallahBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün tebrikler
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün tebrikler
Teşekkür ederim hocam Allah razı olsunTebrikler
Allah analı babalı büyütsün
Sağlıklı güzel ömürler diliyorum dostum
Allah analı babalı büyütsün kardeşim, allah uzun ömürler versin.Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunYaşı uzun bahtı guzel olsun
Gözün aydın Allah hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsinBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah razı olsun hocam bakalm çok istiyordum bir kızım olmasını Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAllah analı babalı büyütsün kardeşim, allah uzun ömürler versin.
Benimde kız çocuğum var , baba olunca gerçekten hayatın nerden gidip nerden geldiğini anlıyor insan, hele allahin izniyle şöyle 7 8 aylik olsun ne tatlı oluyor 😍
Allah bahtını açık etsin. Gözün aydın kardeşim.Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah razı olsun hocamAllah bahtını açık etsin. Gözün aydın kardeşim.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah bahtını açık etsin. Gözün aydın kardeşim.