- 6,275
- 6,474
- 113
Özelden iban yaz atayımAllah razı olsun hocam çok teşekkür ederim kumar için kasam var dostum düşüncen için çok teşekkür ederim şu anda çikolata alamasamda bez falan alınır ancak herhalde
Özelden iban yaz atayımAllah razı olsun hocam çok teşekkür ederim kumar için kasam var dostum düşüncen için çok teşekkür ederim şu anda çikolata alamasamda bez falan alınır ancak herhalde
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederimTebrikler bahtı güzel olur inşallah
Rabb'im analı babalı büyütsün ve en kısa zamanda babasını bu illetten kurtarsınBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün üstad.
Allah analı babalı büyütsün..Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Amin hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabb'im analı babalı büyütsün ve en kısa zamanda babasını bu illetten kurtarsın
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün..
Allah analı babalı büyütsün dost sağlıklı hayırlı ömrü olsunBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Amin hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah reisim tebrikler
Amin dostum Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün dost sağlıklı hayırlı ömrü olsun
Allah bağışlasın kardeşim ben olamıyorum sen tadını çıkar ve an itibariyle rica ediyorum kumarı da çıkar hayatındanBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyümeyi nasip etsin hayırlı olsun gözün aydın
İnşallah o çocuk neden olup buralar dan bu işler den kurtulman dileğimle..