- 8,876
- 9,606
- 113
Babalara düşkün olur eve her girdigimde muhakak benden cikolata beklerAllah razı olsun hocam bakalm çok istiyordum bir kızım olmasını Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Babalara düşkün olur eve her girdigimde muhakak benden cikolata beklerAllah razı olsun hocam bakalm çok istiyordum bir kızım olmasını Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tebrik ederim kizin için kumari birak benceBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Valla çok haklısın dostum bırakmayı başarabilir miyim bilmiyorum ama birşeyler yapmam şart Allah razı olsunTebrik ederim kizin için kumari birak bence
Teşekkür ederim dostum Allah razı olsunAllah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Allah bağışlasın sağlıklı mutlu ömrü olur inşallah dostBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah bağışlasın sağlıklı mutlu ömrü olur inşallah dost
Amin dostum Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün sağlıklı şerefli hayat nasip etsin
Allah analı babalı büyütsün Uzun ve sağlıklı 1 ömrü olsun inşallahAllah razı olsun çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun kral Allah acı günlerini göstermesin sağlıklı büyüsün inşallah🙏Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Insallah birakabilirsin.. Allah anali babali büyütsünValla çok haklısın dostum bırakmayı başarabilir miyim bilmiyorum ama birşeyler yapmam şart Allah razı olsun
Gözün aydın hocam Allah sağlıklı ömür versin bana delikanlı gibi söz verirsen kumara atmicana dair 200 TL hediye vermek istiyorum kumara atma diyorum çünkü ben helal paramdan vericem sende miktar az da olsa bir cikolata vs alırsınBeyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah analı babalı büyütsün ,kaderi bahtı güzel olsun inşallah.Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim kumar için kasam var dostum düşüncen için çok teşekkür ederim şu anda çikolata alamasamda bez falan alınır ancak herhaldeGözün aydın hocam Allah sağlıklı ömür versin bana delikanlı gibi söz verirsen kumara atmicana dair 200 TL hediye vermek istiyorum kumara atma diyorum çünkü ben helal paramdan vericem sende miktar az da olsa bir cikolata vs alırsın
Amin hocam Allah razı olsun çok teşekkür ederimAllah analı babalı büyütsün ,kaderi bahtı güzel olsun inşallah.