Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Baba Oldum :)

haydutchavo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,304
1,373
113
Allah analı babalı büyütsün inşallah abi

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
944
113
Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun kardeşim
Gözün aydın

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,193
5,589
113
Hayırlı olsun

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,121
76,986
113
Allah analı babalı büyütsün sağlıklı şerefli hayat nasip etsin

NonStopp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,004
9,637
113
Allah analı babalı büyütsun dostum. Ömrü uzun hayırlı evlat olsun inşallah.

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,603
1,194
113
Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Hayırlı olsun kral Allah acı günlerini göstermesin sağlıklı büyüsün inşallah🙏

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,275
6,474
113
Beyler an itibari ile bir kızım oldu Allah isteyen herkese nasip etsin henüz göremedim ama bir acayip bir his yani bilemiyorum hastane kafesinden beklerken buraya yazmak geldi aklıma
Gözün aydın hocam Allah sağlıklı ömür versin bana delikanlı gibi söz verirsen kumara atmicana dair 200 TL hediye vermek istiyorum kumara atma diyorum çünkü ben helal paramdan vericem sende miktar az da olsa bir cikolata vs alırsın

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Gözün aydın hocam Allah sağlıklı ömür versin bana delikanlı gibi söz verirsen kumara atmicana dair 200 TL hediye vermek istiyorum kumara atma diyorum çünkü ben helal paramdan vericem sende miktar az da olsa bir cikolata vs alırsın
Allah razı olsun hocam çok teşekkür ederim kumar için kasam var dostum düşüncen için çok teşekkür ederim şu anda çikolata alamasamda bez falan alınır ancak herhalde:)