Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Baba Tahliye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
Adam zehirden içeri girmiş utanmadan konu açıyor digerleride geçmiş olsun diyor ülkeye bak mk Venezuelladan beter
Napsın ölsün mü? Bazıları hakimden daha hakim,savcıdan daha savcı milleti yargılamakta üzerine yok.bu ülkede herkes bigün bi sebepten iceriye girip çıkabilir ,hapise giren herkes kötü değildir.

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,104
510
113
hesap kiralamadan 3 tane dosyam var. Kimseyi gasp etmedim. hırsızlık yapmadım. Cinselden yatmadım. Sevincimi paylasmak istedim. Hesap kiralama da mağdur 7 kişinin zararıni karşıladım. Son 6 aydır uyuşturucuyu hayatımdan çıkarttım. Yavaş yavaş düzene sokuyorum kendimi.
Ne hesabı kiraladin kime kiraladin amacın neydi

Victorosimhen

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,355
1,511
113
Düşenin dostu olmaz sözü gerçektir, hayattaki yaptığımız hatalardan ders almalıyız!!

Shadow07

Miracle
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,389
4,075
113
Hiç üzülmüyorum böyle tiplere.. Uyuşturucu gasp herşey var bunlarda.. Toplumu bozan en ana nedenlerden biri
Senin üzülmedigini bilmemiz büyük bilgi.Dostum sizin gibiler yüzünden insanlar suç işliyor.şu sekil adamın yüzüne diyemeyecegin biseyi burda klavyeden bol keseden sallıyorsunuz.bırakın adam özgürlüğüne sevinsin.Ne kıskançsınız özgürlügü bile layık görmüyorsunuz insanlara.

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,463
2,595
113
@Antep7575 gördün mü kardo daha dün girdi ama denk gelmemişindir.. 👊🏼😂

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,314
43,852
113
Geçmiş olsun umarım tekrar düşmezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...