- 11
- 1
- 3
Teşekkürler 12numarabet vurguncu23
Ekli dosyalar
-
188.1 KB Görüntüleme: 6
Napsın ölsün mü? Bazıları hakimden daha hakim,savcıdan daha savcı milleti yargılamakta üzerine yok.bu ülkede herkes bigün bi sebepten iceriye girip çıkabilir ,hapise giren herkes kötü değildir.Adam zehirden içeri girmiş utanmadan konu açıyor digerleride geçmiş olsun diyor ülkeye bak mk Venezuelladan beter
Ne hesabı kiraladin kime kiraladin amacın neydihesap kiralamadan 3 tane dosyam var. Kimseyi gasp etmedim. hırsızlık yapmadım. Cinselden yatmadım. Sevincimi paylasmak istedim. Hesap kiralama da mağdur 7 kişinin zararıni karşıladım. Son 6 aydır uyuşturucuyu hayatımdan çıkarttım. Yavaş yavaş düzene sokuyorum kendimi.
Geçmiş olsun dostDostlar Selamün aleyküm cezaevindeydim yeni tahliye oldum. Kaldığımız yerden devam. Selamün aleyküm Allah kimseyi düşürmesin.
Uyuşturucudan girdi çıktı kısa sürede çok şanslısın bence. Girdi çıktı 15 gün sürüyor mu ? Kimi sabah girip akşam çıkıyor.Reis uyusturucudan. girdi çıktı yaptık 15 gün. Diğer dosyalar patlamadan attık kendimizi dışarıya çok şükür.
dddHiç üzülmüyorum böyle tiplere.. Uyuşturucu gasp herşey var bunlarda.. Toplumu bozan en ana nedenlerden biri
Büyük konuşma be coniHiç üzülmüyorum böyle tiplere.. Uyuşturucu gasp herşey var bunlarda.. Toplumu bozan en ana nedenlerden biri
Yapmış bir hata Allah büyüktür Oda doğru yolu bulup helale gelirHiç üzülmüyorum böyle tiplere.. Uyuşturucu gasp herşey var bunlarda.. Toplumu bozan en ana nedenlerden biri
Uyumuyonmu sully geceleri
Haram daha lezzetli ömerimYapmış bir hata Allah büyüktür Oda doğru yolu bulup helale gelir
Senin üzülmedigini bilmemiz büyük bilgi.Dostum sizin gibiler yüzünden insanlar suç işliyor.şu sekil adamın yüzüne diyemeyecegin biseyi burda klavyeden bol keseden sallıyorsunuz.bırakın adam özgürlüğüne sevinsin.Ne kıskançsınız özgürlügü bile layık görmüyorsunuz insanlara.Hiç üzülmüyorum böyle tiplere.. Uyuşturucu gasp herşey var bunlarda.. Toplumu bozan en ana nedenlerden biri
Ya seninde ben aq bı bitmedinz her yerde aynı muhabbetTeşekkürler 12numarabet vurguncu23
Öyle deme idda oynuyoruz ama inşallah bırakmak nasip olur hepimizeHaram daha lezzetli ömerim
Antep kim la@Antep7575 gördün mü kardo daha dün girdi ama denk gelmemişindir.. 👊🏼😂