- 7,501
- 4,307
- 113
amin hepinizden allhh razı olsunAllah rahmet etsin allah sans ve ailene sabır versin🙏
amin hepinizden allhh razı olsunAllah rahmet etsin allah sans ve ailene sabır versin🙏
Mekanı cennet olsun inşallah 🙏dostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
amin inşallah dostlar güzel kalpli kardeşlerim yıkıldım yıkıldımBaşın sağolsun kardeşim. Rabbim mekanını cennet eylesin. sanada sabır diliyorum
amin dostumMekanı cennet olsun inşallah 🙏
amin güzel kalpli dostBaşın sağolsun mekanı cennet olsun sizlere sabırlar versin
amin inşallah dostlar saolsunAllah rahmet eylesin kardeşim başın sağolsun
Off içimizi dağladın dost hassas olduğum şey Babaamin dostum
Basin sagolsun kardeşimdostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Başın sağolsundostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim
Allah gani gani rahmet eylesindostlar canım babam evimizin direği atam canım herseyim gitti aniden olunca insan dayanamiyor malesef belki burda paylaşmak doğru değil ama acimi sizlerle paylaşmak istedim